Hogy utasítsak vissza olyan lányokat, akik hajtanak rám, de nem akarom őket megbántani?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 23:01
11/15 anonim válasza:
határozottan meg kell mondani nekik, hogy bocs de nem érsz rá, vagy ahogy a helyzet hozza.. a lényeg hogy ne bíztasd őket semmi hülyéskedéssel, mert azt csak félreértik..
inkább bántsd meg egy kicsit, minthogy ne értse hogy neked ez nem pálya.. ha kicsit is érdeklődsz és kedves vagy akkor már kombinálnak...
egyébként lány vagyok, tudom hogy jobb az őszinteség
12/15 A kérdező kommentje:
igen, szerintem is fontos az őszinteség, csak én meg nem szeretek megbántani embereket, utána rosszul érzem magam :(
2014. máj. 20. 23:28
13/15 anonim válasza:
tudom milyen, énse szeretem annyira ha ilyen helyzetbe kerülök, de nincs köztetek semmi, szóval nagyon nem kell mentegetőzni. lehet nekik is rosszul esik egy napig, neked is, de akkora sebet nem ejtesz rajtuk ezzel :)
14/15 anonim válasza:
Szerintem is az egyenes út a legrövidebb. Miért megbántás az, hogy: "jólesik az érdeklődésed, de nem tudom elképzelni, hogy legyen köztünk bármi".
Aki nem tudja felfogni, hogy nem lehet mindenkinek az esete, azzal eleve gond van. Nem kell mindenkinek megfelelni...
15/15 anonim válasza:
Szia...meditálj el azon, hogy melyik a nagyobb megbántás...hátha nem kell a kisebbik rosszat választanod, hanem egyszerüen találsz egy megoldást, hogy tényleg nem kell senkit megbántanod. Az igazi megbántás nem az elutasitás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!