Jel hogy tetszem neki? Vélemény?
Van egy srác a benzinkúton!
Ma bementem tankolni, és ő volt, ez heti két alkalom.
Mondta hogy maradjak már egy kicsit, szóval érthető hogy ez egy kisebb benzinkút. (5 percenként jön be valaki)
Én ittam egy energiaitalt, ő ivott egy cappucinot és leültünk beszélgetni.
Akkor volt egy kis piszkálódás, a kávénak a kis pálcájával, a kezemet a hátamat vagy a combomat megérintette vele.
Mikor felálltam hogy megyek akkor ő is felállt és megfogta a vállam hogy na üljek le.
A térdnadrágomból lógott egy cérna, kértem adjon egy ollót hadd vágjam el, erre oda hajolt a térdemhez és lerágta a cérna darabot ( jó ez kicsit gáz de hát akkor is )
Mikor felálltam akkor ő is, és mondta milyen borostás, erre oda hajolt a kezemhez és hozzáért az arcával.
Nekem ezekből a jelekből az esett le hogy tetszem neki, de lehet enyhén szivat.
Egyébként 30 felett van.
Nagyjából egy órát ott voltam a kúton és beszélgettünk.
Mi erről a véleményetek?
Tudom ezek fura jelek, de olyan érdekes. Nem tudom mit jelentsen...
szex???? azt akarna? Ezt melyik jelből szűrted ki???
Kicsit elszomorító...
Hát nem ültem némán, mert persze elbeszélgettünk minden komoly dologról az egy óra alatt, de most nem tudom azt írni hogy szerintetek tetszem neki hogyha kitárgyaltuk a fákat... :D
Egyébként telefonszámot is cseréltünk ;) illetve ő elkérte az enyémet és megcsörgetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!