Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jel hogy tetszem neki? Vélemény?

Jel hogy tetszem neki? Vélemény?

Figyelt kérdés

Van egy srác a benzinkúton!

Ma bementem tankolni, és ő volt, ez heti két alkalom.

Mondta hogy maradjak már egy kicsit, szóval érthető hogy ez egy kisebb benzinkút. (5 percenként jön be valaki)

Én ittam egy energiaitalt, ő ivott egy cappucinot és leültünk beszélgetni.

Akkor volt egy kis piszkálódás, a kávénak a kis pálcájával, a kezemet a hátamat vagy a combomat megérintette vele.

Mikor felálltam hogy megyek akkor ő is felállt és megfogta a vállam hogy na üljek le.

A térdnadrágomból lógott egy cérna, kértem adjon egy ollót hadd vágjam el, erre oda hajolt a térdemhez és lerágta a cérna darabot ( jó ez kicsit gáz de hát akkor is )

Mikor felálltam akkor ő is, és mondta milyen borostás, erre oda hajolt a kezemhez és hozzáért az arcával.

Nekem ezekből a jelekből az esett le hogy tetszem neki, de lehet enyhén szivat.

Egyébként 30 felett van.

Nagyjából egy órát ott voltam a kúton és beszélgettünk.

Mi erről a véleményetek?

Tudom ezek fura jelek, de olyan érdekes. Nem tudom mit jelentsen...

2014. máj. 20. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szex
2014. máj. 20. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:

szex???? azt akarna? Ezt melyik jelből szűrted ki???

Kicsit elszomorító...

2014. máj. 20. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2014. máj. 20. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
elég fura módon próbálkozik,de lehet csak azért mert a leírtak alapján arra gondolnék hogy te csak némán ültél amíg ő ezeket tette :D szval ugy sztem kicsit para, de nyilván a számára vonzoakkal csinál ilyet , lehet minden jónőnél beprobálkozik igy nem lehet tudni
2014. máj. 20. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Tedd szét a lábad és mondd ezt: Tele kérem!
2014. máj. 20. 18:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát nem ültem némán, mert persze elbeszélgettünk minden komoly dologról az egy óra alatt, de most nem tudom azt írni hogy szerintetek tetszem neki hogyha kitárgyaltuk a fákat... :D

Egyébként telefonszámot is cseréltünk ;) illetve ő elkérte az enyémet és megcsörgetett.

2014. máj. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!