Ez azt jelenti hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Egy fiú mellém ült a buszon és megszólított,egészúton beszélgettünk de nemtudtuk meg egymás nevét tehát suli, társadalom témák kerültek elő meg persze a hobbimról,koromról kérdezett. Nagyon szimpatikus volt és tetszett hogy megmert szólítani. Azt mondta már többször is látott engem viszont én csak most láttam őt először. Amikor a hobbimról beszéltünk(rajzolás) akkor mondta hogy majd ha megint találkozunk akkor lerajzolhatnám.. Persze nem gondolta komolyan de ebből arra következtetek hogy szeretne még majd velem beszélgetni.
Tehát akkor már én régóta tetszem neki és csak most szólított meg vagy csak szeretet volna útközben beszélgetni valakivel?
2014. máj. 17. 18:44
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagy esély van rá, mert csak úgy leült melléd, tök idegenként...szóval, hajrá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!