Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem megy magyar pasikkal...

Miért nem megy magyar pasikkal az ismerkedés? Kedves vagyok, és szép is.

Figyelt kérdés
Eddig csak külföldi barátom volt, 5-6 év óta még randira sem mentem magyarral. Pedig szeretnék, csak akik engem megtalálnak, mind bunkó, vagy valami nem stimmel velük :/
2014. máj. 19. 23:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy, akkor szívesen reményt adok neked, írj ha gondolod :)

Ja es amugy félig francia vagyok :D

2014. máj. 20. 00:28
 12/17 A kérdező kommentje:

11: Je t'aime de plus en plus chaque jour, si seulement cela est possible d'aimer quelqu'un autant

XD

2014. máj. 20. 00:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Én meg félig ördög vagyok.
2014. máj. 20. 00:34
 14/17 anonim ***** válasza:
gyere velem randizni ^_^
2014. máj. 20. 00:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert a magyar pasiknál nem előny, hogy magyar vagy, és idegen nyelven kevésbé árnyaltan tudsz fogalmazni, hacsak nem vagy anyanyelvi beszélő, és nem éltél kint minimum egy évtizedet.
2014. máj. 20. 02:00
 16/17 anonim ***** válasza:

ha ezt egy srác írta volna aki csak külföldi csajokkal tud ismerkedni akkor tucatszámra jönnének a női válaszok, hogy bizony benne van a baj!

ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás...

2014. máj. 20. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Az én tapasztalatom a külföldi férfiak tisztelet tudóbban és jobban tisztelik a nőket. És megtartják a kellő távolságot addig amíg a nő nem enged többet.
2014. máj. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!