Miért az olyanok kellenek a kb.18-24 éves 'hölgyeknek', akiknek semmilyen jövőjük nincs?
Már nem is érdekli őket, ha valakinek
- van munkahelye és legális pénzforrása
- van iskolai végzettsége egyáltalán
- ha nem alkoholista és nem dohányzik
- nem drogozik
Komolyan, ezek a szempontok miért nem számítanak? Mégis mit gondolnak a nők, honnan van pénze egy pasinak, a hamisító nyomdából? Nyilván onnan, hogy van tehetségük (iskolai végzettség), munkahelyük (hacsaknem drogkereskedők), és mindez akkor lehetséges, ha valakinek normális életvitele van és nem a diszkókban részegednek le hullára minden nap.
Megdöbbentő, hogy az értelmesnek tűnő nők is az ócska alakokra buknak.
4# nem tudom, hogy hol élsz és mik a végzettségeid, de én dolgoztam gyárban 3 műszakban és keltem 6kor, de 14-kor végeztem. úgy kerestem 100K-t hogy kölcsönzött munkaerő voltam, akik cégesek voltak 150 körül kaptak, nem tudom, hogy ezzel mi a baj, de ha neked ez a 100K alatt fel sem kelek a mentalitásod, akkor valahol meg is érdemled.
26N
Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy ha mindig ugyanabba a típusba botlasz bele, akkor a te készülékedben van a hiba. Mert a nők nem ilyenek, de te valamiért ilyenekhez vonzódsz.
Akkor fel lehetne tenni úgy is a kérdést, hogy miért olyan nőkkel akarnak kezdeni a pasik, akik nem tudják őket értékelni?
Remélem nem a gyakorin ismerkedsz ilyen lányokkal...
de én se értem minek kell itt általánosítani. Szerintem járd körbe az országot egy általad összerakott kérdíővvel, szerezz rengeteg kitöltőt, és utána nyilatkozz, meg fogsz lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!