Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most ez a srác teljesen hülye...

Most ez a srác teljesen hülye vagy csak én nem értem? -_-

Figyelt kérdés
Először is 14L vagyok, és az osztálytársamról közölték nekem, hogy tetszem neki. Ez jól esett és végül kiderült rólam, hogy beleestem. Minden lány osztálytársamtól kérdeztem, hogy most tényleg szeret, azért, hogy ne csináljak magamból hülyét, ha megkérem, hogy járjunk.... A legjobb barátja szerint is bejövök neki. De amikor megkérdeztem tőle ő még elviccelte az egészet és azt mondta, nekem, hogy nem szégyenlem magam???? Akkor most mi van??????

2014. máj. 18. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
az hogy átvertek
2014. máj. 18. 17:24
 2/6 Andrea Henrietta ***** válasza:

Lehet hogy tetszel neki, csak nem meri bevallani. Főleg így hogy az egész osztály tudja...

(vagy közben meggondolta magát)

2014. máj. 18. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Most már amúgy is mindegy, mert már megismertem azt a felét amelyiket utálom és őt is lerendeztem már szemtől szembe, az osztály előtt leégettem. Le kéne szokjak a bosszú állásról -_-
2014. máj. 18. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
1. Szabály : SOSE járunk osztálytársal
2014. máj. 18. 17:31
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó, tudom ezt a szabályt, de sose értettem, hogy miért??? Ha már itt vagy leírhatnád :D
2014. máj. 18. 17:36
 6/6 anonim válasza:

Miért ne járjunk...

1. Ha össze is jön a dolog az egész osztály erre vergődik.

2. Ha nem jön össze akkor -||-

3. Az órákon nem tudnátok figyelni és ez később viszaüt.

4. Ha szétmentek -||-

5. Ha túl sok időt vagytok együtt az se jó , legalábbis szerintem nem tesz jót a kapcsolatoknak a folyamatos együttlét.

2014. máj. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!