Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan fogjak hozzá 1év után?

Hogyan fogjak hozzá 1év után?

Figyelt kérdés

KB. 1éve az egyik társkereső oldalon írtam egy lánynak válaszolt is és volt pár levélváltás közöttünk.

Utána felvettem facebook-ra (azóta is ismerősöm), vissza is igazolt de sajnos ott már nem írtam neki. Most azon gondolkodok hogy újból felvegyem vele a kapcsolatot, és ebben kérnék segítséget hogy hogyan csináljam??

2014. máj. 18. 13:54
 1/4 anonim válasza:
Írj neki üzenetet...:D ennyire egyszerű :)
2014. máj. 18. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy írnom kéne neki,de pont az a baj hogy nem tudom hogy mit írjak.
2014. máj. 19. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne parázd túl, egy "Szia, lehet kicsit meglepődsz azon, hogy írok, mert régen nem beszéltünk, de eszembe jutottál a napokba, hogy mi lehet Veled és gondoltam rádírok" szerintem tökéletes. :D A reakciójából úgyis látni fogod, hogy szeretne e beszélgetni Veled, avagy sem, és szerintem ez a lényeg, vagy nem? :D

21/L

2014. máj. 21. 06:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó köszi szépen.
2014. máj. 21. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!