Hogyan fogjak hozzá 1év után?
Figyelt kérdés
KB. 1éve az egyik társkereső oldalon írtam egy lánynak válaszolt is és volt pár levélváltás közöttünk.
Utána felvettem facebook-ra (azóta is ismerősöm), vissza is igazolt de sajnos ott már nem írtam neki. Most azon gondolkodok hogy újból felvegyem vele a kapcsolatot, és ebben kérnék segítséget hogy hogyan csináljam??
2014. máj. 18. 13:54
1/4 anonim válasza:
Írj neki üzenetet...:D ennyire egyszerű :)
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy írnom kéne neki,de pont az a baj hogy nem tudom hogy mit írjak.
2014. máj. 19. 07:41
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne parázd túl, egy "Szia, lehet kicsit meglepődsz azon, hogy írok, mert régen nem beszéltünk, de eszembe jutottál a napokba, hogy mi lehet Veled és gondoltam rádírok" szerintem tökéletes. :D A reakciójából úgyis látni fogod, hogy szeretne e beszélgetni Veled, avagy sem, és szerintem ez a lényeg, vagy nem? :D
21/L
4/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó köszi szépen.
2014. máj. 21. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!