Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék végre egy kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék végre egy kapcsolatot, de nem tudom hogyan fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan ismerkedhetnék. Nem vagyok az a szociális tipús. Általában akkor tudok nyiltan beszélni ha már minimálisan ismerem a másikat. De szerenék egy kapcsolatot és nem tudom hogy ismerhetnék meg valakit. Ti mit ajánlotok?
2013. máj. 14. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Baráti társaságokban leginkább. Egy összejövetel alatt, szinte mindig van olyan, hogy új embert hoz valaki. :) Esetleg iskolában, könyvtárban... Ha nincs vele bajod, akkor talán neten is lehet rá esélyed.
2013. máj. 14. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát otthon s székben ülve nem is fogsz.

Kell hozzá 1 üveg pálinka, 1 baseball ütő, egy rövid szoknya, szűk felső, pénz az utazáshoz.

2013. máj. 14. 17:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Szóval elég hülyén néznék ki ilyen öltözetben. :D
2013. máj. 14. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Jaa akkor azt hanyagoljuk :)
2013. máj. 14. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanigy vagyok én is. Szeretnék már egy komolyabb dolgot az életembe. Viszont én amint találnék valakit, akit esetleg meg tudnék szeretni ill. forditva, rögtön visszahátrálok.. Valami nincs velem rendben.. Bocsi amugy h idepofátlankodtam, de ezt ki kellett adnom magamból :DD
2013. máj. 14. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék kapcsolatot, de túl ronda vagyok hozzá, hogy valamilyen lány is legalább elfogadhatónak lásson, szóval az esetemben ez kizárt dolog.
2013. máj. 14. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, miért lennél túl ronda? Én lány vagyok, és ugy gondolom, hogy nincs olyan külső, amit ne lehetne egyensulyozni a belső tulajdonságokkal!!
2013. máj. 14. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Csak azért, mert még nem láttál engem :D
2013. máj. 14. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!