Nem értem ezt az egészet miért van az hogy egy pasi se vesz észre?
Figyelt kérdés
Igen vannak hibáim közömbös vagyok és RIDEG mindig komoly tekintetet vágok,de magas vagyok vékony és az arcon is szép,még is kerülnek a fiúk:(2014. máj. 17. 21:21
11/18 anonim válasza:
Küldessz egy képet magadról? Megnézném, hogy mennyire vagy morcos.
12/18 anonim válasza:
Észrevettelek. Te viszont nem törődtél velem. És még engem hibáztatsz?
13/18 anonim válasza:
Women "logic"... :)
talán, ha mosolyognál, nevetnél akkor meg akarnának ismerni. Nyilván te sem szívesen akarnál megismerni egy olyan srácot aki úgy néz rád mint aki a következő pillanatban legszívesebben rád borítaná az asztalt.
Különben nagyon is észrevesznek a pasik, pont ezért kerülnek.
16/18 anonim válasza:
Ahogy a 13-as is írja, észrevesznek, pont azért kerülnek. :D Ne csodálkozz senki nem foglalkozik veled. Ilyen tekintetű személyhez én sem szívesen mennék, gondolom te sem, vagy tévedek?
17/18 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok kérdező, ahogy leírtad, bár a külsőmmel nincs gond (sokan szokták mondani, hogy érdemes volna modellkednem), de én is általában komoly vagyok, mármár rideg. Persze akik ismernek, barátok, ők ezt nem érzik, mert velük máshogy viselkedem, kedves és segítőkész vagyok, de kivülállók így látnak. Néha vonaton se akarnak mellém leülni a kemény nézés miatt :D
21L
18/18 anonim válasza:
én max az ártatlan fejűekhez megyek oda :D
sajna igazuk van az elsőknek amit írtak.
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!