Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő ilyenkor? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ilyenkor? Vagy inkább hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy nemrég újra beleszerettem a korábbi plátói szerelmembe,miután újraláttam.Elég nagy szünet volt a látogatásaink között legutóbb,barátom is volt,akivel mára már szakítottam.Kb. 2-3 nappal a szakítás után történt ez az egész.Rájöttem,hogy igazából mindig is az elérhetetlent kerestem minden pasimban,amit nem találtam meg.Amíg nem vallok be mindent neki,miután szakított a mostani barátnőjével,ugyanígy folytatódik az egész.

2012. aug. 1. 02:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Most az a kérdés, hogy meddig akarsz még szenvedni e miatt. Nem fogja megtudni, ha nem mondod el neki. Ha elmondod, lehet elutasít, de akkor többet nem kell kétségek között élned, és akár tovább is tudsz lépni egy új kapcsolat felé. Ha nem mondod el, akár évekig sóvároghatsz utána, és nem lesz belőle semmi.
2012. aug. 1. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!:) Egyetértek az előttem szólóval. Vagy szenvedsz és nem mondod meg neki, vagy elmondod és lehet, hogy összejöttök / lehet, hogy elutasít. Ezek a lehetőségek.

Bár ez mástól is függ.... Miért volt régen "csak" plátói szerelem? Hány évesek vagytok, Te és Ő? Tényleg belé vagy szerelmes vagy ahogy írtad is, csak amiatt vonz Téged, mert elérhetetlen? :)

2012. aug. 1. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, csak azért kérdeztem ezeket, hogy jobban "lássam" a helyzetet. Én is jártam hasonló cipőben, lehet hogy tudok segíteni!...:)
2012. aug. 1. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy én vagyok 18 éves és a pasi meg 30,de nem reménykedek semmiben.Szép,hogy elutasít,de legalább megnyugodnék.Viszont van valakije és ezzel a vallomással csak szar kavarást érnék el.
2012. aug. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!