Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok féltékeny?

Miért vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen eddig ketten dolgoztunk egy irodában, 2 hete kaptunk egy új kollégát egy lányt magunk mellé.

Én 27 éves vagyok most nincs barátnőm, a másik férfi kolléga 35, házas, van egy kisfia, a leányzó 28, elvileg van barátja...

Nem is az esetem igazság szerint, picit duci, de a szeme szép. A másik sráccal azonos a zenei ízlésük, meg dohányoznak mindketten, meg egy felé is laknak így van hogy együtt mennek haza, így vannak közös pontjaik.

Én azért máshogy állok hozzá, szeretek vele viccelődni is, de kedves vagyok vele, kis flört is belefér.

Érdekes mert péntekenként oktatásra jár, nem jön dolgozni, ilyenkor egész nap csipog a kollégám teloja, VIBER-en írogatnak egész nap. Kicsit féltékeny vagyok ezért, mért neki írogat, hiszen ő házas, családos ember, szememben ez rosszul veszi ki magát. Most vagy az van hogy rányomul egy családos emberre úgy hogy neki is van párja, vagy nekem nem mer írni mert nekem nincs barátnőm most, minimálisan nyomultam is, és fél hogy ezt kezdeményezésnek venném.

Nem tetszik igazán, de hát mégis nő, nem tudok rá semlegesen tekinteni.... értitek :)

2014. máj. 17. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Kinyílt a bicska a zsebemben.
2014. máj. 17. 16:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Na miért? :O
2014. máj. 17. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Kinek képzeled magad?
2014. máj. 17. 16:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem értem mire gondolsz...
2014. máj. 17. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem te jössz be neki csak ennyi.
2014. máj. 17. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lep meg, hogy nincs barátnőd.
2014. máj. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!