Tetszhetek neki?
Van egy srác, elég régóta tetszik nekem, beszéltünk már párszor (jóban vagyok a nővérével és a családjával), de nem olyan sokat, viszont mindig kedves volt :) egyszer elmentünk koncertre a családjával meg pár barátunkkal és az egyik barátnőm mondta, hogy egész végig engem nézett, és közben mosolygott, meg egy kicsit szemeztünk is :) Reggelente szoktunk találkozni, miután köszön mindig lehajtja a fejét és elmosolyodik, viszont sosem ír, nem keres, épp ezért nem tudom mi van, mert tudom a nővérétől, hogy nemrég egy lány elég durván elutasította...
16/L
Finoman és okosan kezdeményezzél te. Úgy tedd azt, hogy észre se vegye, így a büszkesége is megmarad. A félénk, gátlásos férfiaknak-fiuknak megerősítés szükséges. Apró jelekkel könnyedén a tudomására adhatod, hogy nyeregben van anélkül, hogy kimondott szavakkal lerombolnád az illúziókat.
Egy beszélgetés alkalmával megérinted a kezét a vállát a térdét. Ezek mind a bizalom és biztonság jelei. Vigyázz egy comb vagy derék túlságosan intim lehet. Minden egyes beszélgetés-érintés közelebb visz egymáshoz és pár alkalommal már viszonozni is fogja. Lépésről,lépésre haladjatok, mert ha valóban annyira félénk, egy komolyabb interakcióval végleg elijesztheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!