Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszhetek neki?

Szerintetek tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

Egyutt dolgozom egy pasival, vagyis o amolyan felettesem, nem hivatalosan, de megis elorebb van nalam.

Melon kivul jol el vagyunk, vagyis csak voltunk, mert megharagudtam ra.

Eleg nehez vele egyutt dolgozni, mert elegge piszkalt. De csak engem. Csak az nemvolt jo neki, amit en csinaltam.

Es ebbol lett elegem, meg akkor is, ha tenyleg munkan kivul jo tarsasag, el jott bulizni is amikor hivtam, pedig nem az a fajta.

Aztan vegul ugy dontottem, hogy ott hagyom a helyet, nem szolt egy szot se, mindenki mas igen, kerdeztek,hogy miert. O nem, semmi.

Aztan masnap hallottam a pletykat, hogy total berugott.

Meg a haverja kerdzte tolem, hogy en kedvelem-e ezt a csavot?

Ma volt az utolso napom ott es meg mindig nem szolt semmit.

Most nem tudom, hogy mi van, kedvelt es azert piszkalt vagy nem kedvelt?

Mielott azt mondanatok,hogy kerdezzek ra, mar nem talalkozom vele tobbet, hacsak nem jelolom be facebookon, hogy kapcsolatban maradjunk, de azt addig nem teszem, amig valami velemenyt nem hallok, hogy mi ez az egesz.

2014. jan. 15. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
ha neked tetszik jelöld be facen... ha nem akkor hagyd a p-be.. nem bonyolult az élet!
2014. jan. 15. 01:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Bizony
2014. jan. 15. 01:30
 3/7 A kérdező kommentje:
a bizony az mit jelent?
2014. jan. 15. 01:39
 4/7 anonim válasza:
Hát ez a piszkálkodás oviban még elment volna, de ilyen korban már eléggé fura. Ha normális lenne eleve nem csinálta volna, vagy utólag ha zavarná, hogy elmész, lépett volna, de ki tudja... ha tetszik neked beszélj vele esetleg :)
2014. jan. 15. 01:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt is hallottam, hogy kerdezi a haverja ot, hogy hogyan erzi magat es azt mondta, hogy szomoru. De mindegy.
2014. jan. 15. 07:38
 6/7 anonim válasza:
Ha érdekel a srác, mindenképpen járj a dolog végére, mert bánni fogod később :)
2014. jan. 15. 10:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem jelolt vissza ugyhogy tiszta a dolog.
2014. jan. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!