Tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Még régebben buliban egész éjszaka rajtam lógott, egész éjjel táncoltunk egyutt, kimentunk a teraszra, csokolgatta a nyakamat aztán meg akart csókolni, de nem hagytam. Elrontottam? Másik héten is utánam jott meg egy kicsit táncoltunk is, de utána elmentem töle. Azóta jóban vagyunk még mindig, de én valamit érzek iránta. Mit tegyek? Mutassam meg neki hogy bejön nekem? Egyébként tud rola, mert leirtam neki Facebookon, de lehet ő is fél lépni.2014. jan. 5. 23:18
3/3 anonim válasza:
ez az elsétálgatás szegénykémet eléggé elbizonytalanította...nem rontottad el, bár nem értem ezt a leírtad neki facebookon részt, de elbizonytalanítottad ...
mutass iránta egy kis érdeklődést ha többet szeretnél mitn barátság :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!