Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tennétek a helyemben...

Mit tennétek a helyemben (részletek lent)?

Figyelt kérdés
24 éves szűz srác vagyok, rengeteg nekem tetsző korombeli fiatal lánynál próbálkoztam az elmúlt 7-8 évben, mindenki visszautasított, több száz közül. Most viszont van egy külsőre iszonyatosan taszító 52 egyedül maradt éves nő (kövér és az arca is igen taszító), aki összejönne velem viszont én szexuális kapcsolatra tudom, hogy nem lennék képes vele, de legalább lenne valakim, ha csak ilyen lelki társ, szex nélküli kapcsolat szintén is. Szerintetek?

2014. máj. 16. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon el vagy tévedve és nem is tudom, hogy honnan szeded az infóidat gyk-n kívül, én pl. egyetlen párt sem ismerek ahol ne lett volna meg a közös vonzalom. Általában nem egy nagy dolog az embereknek vonzódni egymáshoz, ráadásul akár pillanatok alatt is megtörténhet. Azokban a kapcsolatokban, ahol nincs vonzalom ott érdek van, általában a pénz miatt állnak így öszze az emberek, de azért ez ritkább, mint a normális párkapcsolatok. Aztán az, hogy egy vonzódás meddig tart az más kérdés, lehetnek hetek, hónapok, vagy évtizedek is. A tűrésről pedig csak annyit, hogy minden kapcsolatban, amikor már felszáll a rózsaszín köd és nem szerelmesek már egymásba a felek úgy, mint az elején, akkor mindkettejüknek el kell tűrniük bizonyos dolgokat a másiktól, senki sem tökéletes és ezeket a hibákat tolerálnia kell a másik félnek, vagy szakít. Tehát nem tudom milyen környezetben vagy, de az, hogy az egyik vonzódik, a másik pedig tűr, szerintem igen nagy hülyeség, sőt éppen a szerelmes, nagyon is vágyakozó ember szokott leginkább tűrni, szinte mindent (lelki terror pl.) mert fél, hogy esetleg elhagyja az általa szeretett személy.
2014. máj. 19. 15:49
 12/13 A kérdező kommentje:
tűrés = valami olyan negatív létállapot "MEGTŰRÉSÉT" FELTÉTELEZI aminek ellentételezése van a másik oldalon (pl anyagiak vagy társadalmi, szociális pozíció felől)
2014. máj. 20. 01:08
 13/13 A kérdező kommentje:
egyébként azért feltételezem, mert olyan környezetben élek, illetve a saját magam bőrén tapasztalom, hogy csak olyan lányok állnak le velem, akik csúnyák, kövérek, és gondolom a srácok többsége is ilyen cipőben jár és mégis sok pár van mindenfele
2014. máj. 20. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!