Csajok, ti is érzékelitek ezt a pasi inváziót?
Itt is, interneten is, tele van pasikkal és állandóan ontják a leveleiket, hogy ismerkedni szeretnének. De szórakozóhelyen is már levegőt nem lehet venni, mert állandóan odajönnek, nyomulnak stb.....
Ti is úgy érzitek, hogy már levegőt nem tudtok venni a pasiktól?
Hmm érdekes ez a felvetés..... Szerintem egy részről bóknak kellene tekintened, másrészt, ha ekkora problematika ezzel, akkor tedd ki mondjuk fb-re, hogy kapcsolatban. Én úgy vagyok vele, hogy pluszpont, ha mert kezdeményezni, mert fog kapni egy esélyt, hiszen azt mindenki megérdemli. Aztán majd kialakul, főleg mert nálam nehéz elérni a barátságot is, Nemhogy a többet, de bunkó nem vagyok.. :)
Amúgy meg örülj, hogy mernek odamenni, vagy írni, feldobják anapodat... Szerintem legalábbis:)
Valóban az utolsó hosszászólóval értek egyet, hogy legtöbbször csak gerincre vágás a céljuk, sajnos, de ezért kell kihívásnak lenni... :) Nehogy csak úgy megkapjon... :) Persze csak magán vélemény;)
18/L
Kedves kérdező!
Sok a hülye, és szerencsétlen pasi, ezt nem,vitatom. De hölgyek között is van sok olyan aki külsőleg csodás, de belsőre nulla. A megoldás a következő: ha annyira zavarnak a levelek, fb-n le lehet tiltani hogy ne irhasson ismeretlen. Élőben pedig örülj hogy próbálkoznak. Ha holnaptól ez nem,lenne, visszasirnád hidd el. Ne legyél jégkirálynő mert az nekünk nem jön be.
f
Azt hiszem ezt a mondandót be lehetett volna rakni egy kultúrizált környezetbe is. Ez nem menő, csak egy parasztot enged a felszínre törni, esélyt adva, hogy a többiek körülötted láthassák. Talán elbízta magát az illető, megeshet, de azt hiszem van ennek egy módja, hogy azt kifejezd! Mert ő is egy érző lény. Ettől meg te sem fogsz jobban inponálni a nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!