Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, ti is érzékelitek ezt...

Csajok, ti is érzékelitek ezt a pasi inváziót?

Figyelt kérdés

Itt is, interneten is, tele van pasikkal és állandóan ontják a leveleiket, hogy ismerkedni szeretnének. De szórakozóhelyen is már levegőt nem lehet venni, mert állandóan odajönnek, nyomulnak stb.....

Ti is úgy érzitek, hogy már levegőt nem tudtok venni a pasiktól?

2014. máj. 15. 18:51
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
10. Nyugodj meg, most vagy 100 levél fog érkezni, hogy ő milyen rendes pasi, aki csak komoly kapcsolatot akar :D
2014. máj. 15. 19:26
 12/21 anonim válasza:
Hát már párszor átéltem, és azóta sincs egyse az életemben mint férfi :) Kb. 2-3 levélig mennek el, és felszívódnak, mint a való életben :)
2014. máj. 15. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Hmm érdekes ez a felvetés..... Szerintem egy részről bóknak kellene tekintened, másrészt, ha ekkora problematika ezzel, akkor tedd ki mondjuk fb-re, hogy kapcsolatban. Én úgy vagyok vele, hogy pluszpont, ha mert kezdeményezni, mert fog kapni egy esélyt, hiszen azt mindenki megérdemli. Aztán majd kialakul, főleg mert nálam nehéz elérni a barátságot is, Nemhogy a többet, de bunkó nem vagyok.. :)

Amúgy meg örülj, hogy mernek odamenni, vagy írni, feldobják anapodat... Szerintem legalábbis:)

Valóban az utolsó hosszászólóval értek egyet, hogy legtöbbször csak gerincre vágás a céljuk, sajnos, de ezért kell kihívásnak lenni... :) Nehogy csak úgy megkapjon... :) Persze csak magán vélemény;)

18/L

2014. máj. 15. 19:33
 14/21 anonim ***** válasza:
19:24, ez jó meglátás, a baj csak az, hogy ezekről a lányokról is kiderül, hogy a pasast csak taxisofőrnek és sétáló hitelkártyának tartják...
2014. máj. 15. 19:51
 15/21 anonim válasza:
Na ezt most tisztázom! ÉN NEM VAGYOK ILYEN! Eddig sem érdekelt az exeim pénztárcája, ezután sem fog. Tény és való rengeteg az ilyen lány, de pasiban is van ilyen! Mindenki dolgozzon meg a saját fizetéséért és azt ossza be ahogy akarja. Én hamar felnőttem, mert fel kellett. És nem bánom, nem szégyenlem. Ezen a téren én meghagyom magamnak a szabadságot, és ezt megfogom adni a páromnak is. De szerintem az első találkánál nem hozódnak fel az anyagilag, ha igen, már kibukik h vmelyik csak arra hajt...
2014. máj. 15. 19:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sok a hülye, és szerencsétlen pasi, ezt nem,vitatom. De hölgyek között is van sok olyan aki külsőleg csodás, de belsőre nulla. A megoldás a következő: ha annyira zavarnak a levelek, fb-n le lehet tiltani hogy ne irhasson ismeretlen. Élőben pedig örülj hogy próbálkoznak. Ha holnaptól ez nem,lenne, visszasirnád hidd el. Ne legyél jégkirálynő mert az nekünk nem jön be.

f

2014. máj. 15. 20:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Mindenki görcsösen be akar csajozni. Itt az oldalon is minden második kérdés "Lányok valaki ismerkedni, beszélgetni?" - De sajnos az "ismerkedés" szó valahogy már felruházódott egyfajta mögöttes tartalommal, nyilvánvaló hogy a közeledés társkeresési jellegű és az érdeklődő szemében párkapcsolatként predesztinált a pozitív végkimenetel. Másfajta "jogviszony" elképzelhetetlen.. Már-már úgy is megfogalmazhatnánk a vankedvedismerkedni? kérdést, hogy dugunkzároshatáridőnbelül?
2014. máj. 15. 20:07
 18/21 anonim ***** válasza:
azta!odament hozzád pár csöves tarhálni, meg rád írt pár álló cövekű kisfiú :D attól még lehet h a kutyának nem kellenél főleg nem egy értelmes embernek....ne legyél elszállva csak lyuk vagy.:D
2014. máj. 15. 20:38
 19/21 anonim ***** válasza:
beszarás itt egyeseknek micsoda problémái vannak :D és ha majd épp olyanod van, hogy tartani akarsz valakit, akkor felkapcsolsz egy zöld lámpát, hogy tessék most lehet közeledni! vagy mégis, hogyan képzeled ezt a dolgot?
2014. máj. 15. 22:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ezt a mondandót be lehetett volna rakni egy kultúrizált környezetbe is. Ez nem menő, csak egy parasztot enged a felszínre törni, esélyt adva, hogy a többiek körülötted láthassák. Talán elbízta magát az illető, megeshet, de azt hiszem van ennek egy módja, hogy azt kifejezd! Mert ő is egy érző lény. Ettől meg te sem fogsz jobban inponálni a nőknek...

2014. máj. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!