Fiúk! Ha egy lánnyal nem terveztek semmi komolyat, mondtok neki ilyeneket csak, hogy lefeküdjön veletek?
Figyelt kérdés
Pl.: szerelmemnek, életemnek szólítod, azt mondod, hogy megfogott téged, a barátnődként mutatod be másoknak, kikötöd neki, hogy nem lehet mással..2014. máj. 13. 16:22
1/9 anonim válasza:
Nem, nem mondok ilyet egy lánynak sem ha nincs tervem vele.
2/9 anonim válasza:
Minden szépet mondok neki amíg be nem csaltam az ágyamba, most mit tenni utána, beperel?!
3/9 xtazin válasza:
Ez ember függő. Mi nem ismerjük őt .
4/9 anonim válasza:
Én 100%, hogy nem mondok ilyeneket, ha csak szexre kellene, de biztos vannak olyan emberek, akik igen. 18/F
5/9 anonim válasza:
sajnso sokan mondanak. ismerek pár olyan esetet ahol 2 hónapig hülyitettek nőt 1 éjszakárt. Teljesen normális tartós kapcsolat kezdetének tünt aztán az éjsazka után elfelejtett jelentkezni a pasi. A másiknál jelentkezett de egyre ritkultak a találkák aztán kiderült már uj kiszemelt van.
6/9 anonim válasza:
nekem volt egy haverom. mikor ezeket az első barátnőjének adta be, akkor még komoly kapcsolatot akart. azóta is ezeket a dumákat használja és mint látom bejön. csak ép nem hosszú kapcsolatok céljából.
7/9 A kérdező kommentje:
:/ Ez bíztató..
2014. máj. 13. 16:40
8/9 anonim válasza:
Hááát figyeljetek mindez elitélendő, nade ha azt mondja a nőnek, hogy te rohadt fa*szcibáló qrva, akkor sohasem fog vele lefeküdni, tehát logikus, hogy valami szebbet kell mondania... ...és az is logikus, hogy ennyiszer nem szeretnet minden nőt igazán, de hogy őszinte legyek azok csinálják igazán jól, akik csak magdugják a nőket és nem fektetnek rájuk semmi komoly érzelmet... :-)
9/9 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy normális ember csak akkor szólít így egy másikat, ha jót akarnak röhögni. :D
#5-höz hasonlóan én is sok ilyen esetet hallottam, de jómagam képtelen vagyok hasonlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!