Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá egy nőt arra, hogy járjon, illetve lefeküdjön egy cigány sráccal?
Kissé alpárinak fog tűnni a kérdésem, de nem fogok finomkodni.
Láttam már jónéhány ilyen MAGYAR nőt/csajt. Aztán meg panaszkodnak, hogy úgy bánnak velük, mint a kutyával, meg csak jól megd*gják őket. De van úgy, hogy a pasi már a "tesvíreket" is hívta, aztán gruppenbe tolták, majd a csaj nem győzte őket levakarni magáról, de végül csak sikerült.
Szerintem van olyan nő, aki egyszerűen ezt igényli, hogy jól meg...ák őt, majd megalázzák, szereti a vad szexet, azt, hogy irányítja a pasi, és sok nő a férfiasságot összekeveri azzal, ha valaki balhés.. holott ez egyáltalán nem így van
Valószínűleg az a roma srác nem egy irigy lúzer,mint te.
Amúgy meg bár melyik roma péppé verné a "testvírét",ha csak egy ujjal is hozzányúlna a nőjéhez.A kamu dumád nagyon átlátszó!
Ne általánosíts, nem mind tróger.
És talán az "veszi rá", mert szereti. Mert megtalálják a közös hangot, jól kijönnek egymással, stb.
Meg van olyan magyar fiú/lány, aki ugyanolyan tróger, a szociális hálón élősködő semmirekellő putriszökevény akar lenni, mert számára romantikus ez az életmód és tetszik és valamiért jó, aztán mire rájön, hogy szar már nem tud kimenekülni belőle.
Az ilyen meg megérdemli azt akivel együtt van.
Cigány ember nőn nem osztozik. Ha a nő hűtlen neki onnantól világvége van.
A férfi félrekúrhat, az dicsőség (bár az asszonynak ugyanúgy joga van üvöltözni, de ennyi. viszont ha a nő kúr félre az főbenjáró bűn és az pasi amelyik benne járt is erősen célpont.
Ha jól néz ki a csaj, igen, egy kicsit irigy is vagyok, és azon gondolkodom el, hogy egy ilyen csaj miért pont egy ilyen....mellett kötött ki. Itt nem a jómódú cigányról beszélek.
Egyes válaszolók kommentjeiből meg lerí, hogy agymosottak egy kicsit ilyen téren. Menj végig egy cigánysoron, és akkor mondd azt, hogy "kultúra", meg hogy "normális cigányok" .. Hidd el, magyarként jártam már cigánysoron nem egyszer, nem is tízszer, hanem többször a munkámból adódóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!