Fűzzek meg egy olyan lányt hogy lefeküdjön velem, akire nem vagyok annyira ráizgulva?
Figyelt kérdés
Fél éve kekszeltem utoljára, és már hiányzik! Viszont akivel lefeküdhetnék, nem őt kívánnám, hanem csak hogy megrépázzak valakit! Mit gondoltok?2014. márc. 4. 17:02
1/7 anonim válasza:
Gusztustalan. Kis 15 éves páwa lehetsz. Hányok tőled.
2/7 anonim válasza:
Baz..dmeg
Vegyél kekszet a COOP-ba.
3/7 anonim válasza:
majd inkább olyan, 8 év múlva, ha már 18 leszel
4/7 anonim válasza:
Ne legyél péló apa! Én sem répáztam már vagy egy éve, mégsem cseszek ki egy ártatlan kis bulával aki belém van esve és a brémet akarja szopogatni szerelemből...
5/7 A kérdező kommentje:
Még csak 12 vagyok. :D
2014. márc. 4. 17:08
6/7 anonim válasza:
Ásd el magad:O 11,5 évesen már kekszelgetsz? Melyik ri..anc feküdt le veled ennyi idősen?? Csak gratulálok.. A szüleid büszkék kehetnek rád.... 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!