Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beleszerettem egy fiú osztályt...

Bikeboy24 kérdése:

Beleszerettem egy fiú osztálytársamba. Mit tegyek? /meleg téma/

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki folyton kacsintgat rám meg mosolyog és kacér fejeket vág, ami nekem nagyon bejön. A bajom az, hogy nem tudom, hogy csak hülyül-e és azt hiszi, hogy én is csak viccelek vagy komolyan is gondolja. Bár már volt, hogy csókot küldött meg a fenekemre csapott (mondjuk ezt másoknak is szokta), de mindig azt mondja, hogy csak viccel és én épp ezért nem merem megkérdezni, hogy ő is meleg-e, mert kis esélyem van rá, hogy nem csak viccel és, hogy nem tagadja. Segítenétek nekem eldönteni, hogy mit tegyek? Lehetőleg csak civilizáltan válaszoljatok!

2014. máj. 13. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Manapság már mindenki meleg?
2014. máj. 13. 14:55
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
én nem vagyok!
2014. máj. 13. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
23%
lehet ha megtudja megöl, lehet hogy náci felfogású és a nácik meg írtották a langyikat
2014. máj. 13. 15:00
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Most írta, hogy normális válaszokat várna.. Hát, ezt így elég nehéz megítélni, ha nem látom. De abból, amit írtál lehetséges, mert én nem nagyon láttam még fiút, aki fiúk fenekére szokott rácsapni.:) hány évesek vagytok?
2014. máj. 13. 15:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es. Mind a ketten 14 évesek vagyunk.
2014. máj. 13. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Csókold meg, és ha rosszul sülne el, akkor mondd azt, hogy csak vicceltél.
2014. máj. 13. 15:50
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Beszéljenek a tettek. Ha legközelebb a fenekedre csap, kapd el, nyúlj be a nadrágjába és markolj rá neki. Ha mosolyog, akkor jó, ha nem, akkor mondd hogy jó vicc volt, nem ?
2014. máj. 13. 16:50
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
Összejöttél már vele?
2014. máj. 13. 19:32
 9/16 A kérdező kommentje:
5-ös és 6-os. Higgyétek el, hogy hanem iskolában csinálná akkor legtöbbször meg is tenném. 7-es! Mivel ma írtam ki gondolhatod, hogy még nem.
2014. máj. 13. 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Hívd el egy közös filmezésre, és a film után tévedj el egy szex csatornára.
2014. máj. 13. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!