Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szimpi voltam a csajnak vagy...

Szimpi voltam a csajnak vagy csak kinevetett, főleg csajok válasza érdekelne?

Figyelt kérdés
egy ismeretlen csajhoz odamentem egy induló tanfolyam első napján,hogy hol találom az adott tanár irodáját, közben kiderült,hogy ő is arra a képzésre jelentkezett,meg a mellette ülő csaj is és elkezdtünk kicsit beszélgetni, főleg én kérdeztem őket az induló tanfolyamról,hogy amíg itt voltak kaptak-e már vmi infót stb... és a csaj,akit említettem minden kérdésemre nevetve válaszolt, amivel már engem hozott kellemetlen helyzetbe, mert nem tudtam,tudom,hogy most szimpatikus lehetek neki vagy csak kinevetett... Úgyhogy főleg lányok válaszát várom,szerintük miért volt ez??

2014. máj. 11. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

érdekelted

vannak ilyen lányok akik nevetnek miközbe a kiszemelt pasival beszélnek van aki nem mer megszólalni van aki adja felgmát

ez mindig más:)

2014. máj. 11. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha par kerdes miatt (ertelmes) kinevet akkor kattyos. :D Lehet,hogy szimpatizalt veled.En is konyen nevetek arra aki szimpi. 26,5/N
2014. máj. 11. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva tetszettél neki. :) mert én is, ha egy szimpi fiúval társalgok, akk mosolygok rá, meg elpirulok (nagy bánatra, biztosan bénán fest) meg sokat nevetek rá, de csak ha a téma engedi, mert ha komolyan beszélünk akkor emberelem magam, meg a mimikaizmaimat ;) 18/L
2014. máj. 11. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Tetszeni tetszettél neki, de elsőbb ismerd meg, mert vannak olyan vihogos tipusu lányok..ha mindenen röhög, az kicsit azért zavaró..meg lehet első pillanatra ki se derül, de kicsit zizi is lehet, de ezek mind később kiderülnek..de tetszeni tetszettél..
2014. máj. 11. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!