Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet oldani egy fiú...

Hogyan lehet oldani egy fiú zavartságát? Vagy ő alapból ilyen és kész? Ha igen, nem baj, csak érdekelne.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, már sokszor taliztunk, de még mindig eléggé zavarban van a társaságomban. Mit csináljak, hogy ne legyen? Lehet már érez valamit irántam? Mondjuk szerintem nagyon aranyos, ahogy pörög, sokat jár fel s alá meg ilyenek, de nem tudom, hogy mi okozza? Több hónapja találkozgatunk, még nem volt semmi köztünk.

2014. ápr. 27. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A ti korotokban természetes.Tegy úgy mintha semmi különös nem lenne,idővel elmúlik a zavartsága.
2014. ápr. 27. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
ha megtörténik az első dolog rögtön feloldódik! Ő nem meri és ideges, te meg megteszed és máris jobban fogja érezni magát!
2014. ápr. 27. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze mert ha úgy tesz mintha semmi különös nem lenne ő veszi a lapot és szerintem az tudod mivel jár.
2014. ápr. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!