Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen párra lehetne így találni?

Milyen párra lehetne így találni?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok.Zöldes,picit hosszabb hajjal.Több párban élő lánytól kaptam "helyes vagy" jelzőt.

Mindenféle zenét hallgatok,illetve meghallgatok a Rock-tól a Swingen át a latin zenéken keresztül a klasszikusokig.

Nem ítélkezem mások felett.

Segítőkész vagyok,udvarias,ápolt,kedveskedő.

A humorom rendben van.Nem vagyok a társaság központi részében,de nem is vágyom annyira arra.Szeretek jókat beszélgetni,filozofálgatni,vagy képzelődni hülyeségekről.

Szeretek nagyokat sétálni,sportolok (saját testsúllyal való edzés),testileg kicsit jobban nézek ki az átlagnál.183-4 cm lehetek.Szeretek olvasgatni,informált lenni.Türelmes vagyok, művészlélek.

Szeretek bókolni,romantikázni.Eléggé tettre kész vagyok,úgy érzem,tehát ha tennem kell valamit megteszem,nem tétovázok.

Ilyen adatok mellett hol találnék lányt,akinek ez tetszene?

2014. máj. 11. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
a zöld haj gáz! mohos?
2014. máj. 11. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért zöld a hajad? Egyébként nekem ebből az jött le, hogy nincs egy konkrét stílusod, egy elképzelésed a világról, hanem csak úgy mindenre azt mondod, hogy aha, aha, az jó.
2014. máj. 11. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Abszolút megnyertél, ha ismernélek, biztos kedvelnélek. :) Az elmondásod alapján tökéletes tulajdonságaid vannak, tehát biztos, hogy találsz majd egy lányt, akivel remekül kijössz.

Nézz szét a suliban, haveri társaságban, hogy van-e olyan lány, aki tetszik neked, és ha igen, akkor bátran kezdeményezz. Igyekezz sok helyre járni, ismerd meg a barátaid barátait, így könnyebben találsz számodra szimpatikus lányt.

16/L :)

4/8 A kérdező kommentje:
Nem feltűnő.Egyébként negatív kritikát még nem kaptam miatta. Tetszett mindenkinek,eléggé feltűnő.Már kikopik lassan :)
 5/8 anonim ***** válasza:
milliót.
2014. máj. 11. 13:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves harmadik :)

Nem, nem mondom mindenre,hogy aha-igen persze stb.

A stílusomra mondjuk úgy,hogy nincs anyagi hátterem.

Eléggé nyitott vagyok mindenre,nálam nincs tabu,bármit meg lehet velem osztani.ha már erről a stílusról lenne szó...kedvenc karakterem Joker, a zöld haj innen ered.De nem feltűnő a sötét barna hajon.

2014. máj. 11. 13:26
 7/8 Andrea Henrietta ***** válasza:
Hol voltál amig szingli voltam? Mindig ilyen pasit kerestem és csak nagyon nehezen találtam. Nagy kics vagy, ne pazarold el magad libákra...
2014. máj. 11. 13:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszod eléggé önbizalomnövelő számomra :)
2014. máj. 11. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!