Milyen párra lehetne így találni?
18 éves srác vagyok.Zöldes,picit hosszabb hajjal.Több párban élő lánytól kaptam "helyes vagy" jelzőt.
Mindenféle zenét hallgatok,illetve meghallgatok a Rock-tól a Swingen át a latin zenéken keresztül a klasszikusokig.
Nem ítélkezem mások felett.
Segítőkész vagyok,udvarias,ápolt,kedveskedő.
A humorom rendben van.Nem vagyok a társaság központi részében,de nem is vágyom annyira arra.Szeretek jókat beszélgetni,filozofálgatni,vagy képzelődni hülyeségekről.
Szeretek nagyokat sétálni,sportolok (saját testsúllyal való edzés),testileg kicsit jobban nézek ki az átlagnál.183-4 cm lehetek.Szeretek olvasgatni,informált lenni.Türelmes vagyok, művészlélek.
Szeretek bókolni,romantikázni.Eléggé tettre kész vagyok,úgy érzem,tehát ha tennem kell valamit megteszem,nem tétovázok.
Ilyen adatok mellett hol találnék lányt,akinek ez tetszene?
Abszolút megnyertél, ha ismernélek, biztos kedvelnélek. :) Az elmondásod alapján tökéletes tulajdonságaid vannak, tehát biztos, hogy találsz majd egy lányt, akivel remekül kijössz.
Nézz szét a suliban, haveri társaságban, hogy van-e olyan lány, aki tetszik neked, és ha igen, akkor bátran kezdeményezz. Igyekezz sok helyre járni, ismerd meg a barátaid barátait, így könnyebben találsz számodra szimpatikus lányt.
16/L :)
Köszönöm kedves harmadik :)
Nem, nem mondom mindenre,hogy aha-igen persze stb.
A stílusomra mondjuk úgy,hogy nincs anyagi hátterem.
Eléggé nyitott vagyok mindenre,nálam nincs tabu,bármit meg lehet velem osztani.ha már erről a stílusról lenne szó...kedvenc karakterem Joker, a zöld haj innen ered.De nem feltűnő a sötét barna hajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!