Ha a szerelem a barátságból alakul ki, akkor miért nem lehet osztálytárssal járni?
Én is volt, hogy így gondoltam tizenévesen, mármint hogy barátságból lesz a legszebb szerelem. Viszont a mostani kapcsolatom bebizonyította, hogy ha jól csináljuk, párkapcsolat közben is ki tud alakulni olyan kötődés, ami a barátságra emlékeztet - anélkül, hogy a szerelem, a szenvedély bármiféle kárt szenvedne. 1 hét ismeretség, után jöttünk össze (szerelem első látásra kb.) és vagyok olyan jó barátja, mint bárki más :)
A házinyulas szabályt én sem tartom mérvadónak, sok-sok lehetőségtől foszt meg, ha ezt követed.
Végső soron azt javaslom, ha képes vagy okosan felmérni a saját életedet, tisztában vagy a saját vágyaiddal és korlátaiddal, akkor onnantól nyugodtan hallgathatsz a szívedre, nem kell mindenféle elmélet miatt eljátszani a tragédiahőst :)
24F
Vannak hátrányai,ez tény.Mondjuk ha körül vagytok véve irigyekkel,rosszindulatú emberekkel,és ilyen környezetben könnyebben megy a keverés,ami mérgezheti a kapcsolatot.Vagy hogy folyamatosan egy légtérben vagytok,és sajnos szakítás után is egymást kell nézegetnetek,ha esetleg úgy alakul.Aztán akkor is,ha éppen nem vagytok jó passzban,vagy összevesztek valamiért.Könnyebben megunjátok egymást,és több a támadási felület az osztálytársak által.
Viszont ha mindezek ellenére te úgy érzed,eléggé tudnátok egymást szeretni ahhoz,hogy mindezen felülkerekedjetek,akkor vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!