15-20 közti csajok nektek bejön ez a stílus?
Figyelt kérdés
Nektek bejönnek az enyhén swag pasik? Imádok öltözködni, odafigyelek a külsőmre. Én magamat nem mondanám swag-nek, de körülöttem mindenki azt mondja, h az vagyok. Főleg a Bershka-ból, a Pull&Bear ből, meg a New Yorker-ből vannak a cuccaim. 17 F2014. máj. 10. 17:23
2/11 anonim válasza:
A következő szavakat/kifejezéseket nem tudom értelmezni a szövegedből: SWAG, BERSHKA, PULL&BEAR.
3/11 anonim válasza:
Véleményem röviden, tömören: [link]
5/11 A kérdező kommentje:
"Ahol megállt az idő" megmondanád h miért? nem vagyok se öntelt, se beképzelt vagy nagyképű. Mindig más szerezte meg a csajt, aki nekem tetszett, ezért kb 2 éve elhatároztam h nem az akarok lenni aki rengeteget hajt a csajokért, de mindig a barátzónába kerül valami f.@.sz miatt.
2014. máj. 10. 17:30
6/11 anonim válasza:
Nem.Visszataszító és unalmas is. Az ilyenek mindig azt hiszik,hogy ők egyediek meg minden de közben nem is azok.
7/11 anonim válasza:
Engemis ez zavar, hogy egyedinek hiszik magukat és az utcán 10ből 9éppen olyan.
Ha van egyedi stílusa a fiúnak, nálam az a nyerő:)
Sajnos kevés az ilyen.
9/11 anonim válasza:
Nekem nem, olyan, mintha ugyanazokat a srácokat látnám, 10-ből 9-nek ugyanolyan a haja, öltözködése, stb. Néha nem is a konkrét ruhákkal van a baj, hanem a hozzá kapcsolódó életstílussal és viselkedéssel. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!