15-18 éves lányok! Nektek kajak bejön ez a szveg stílus? Yolo meg fas*om, hogy minden második embernél ez megy? Már ku*vára közönséges szerintem.
Figyelt kérdés
meg nektek már nem is számít az hogy valaki jól nézzen ki? ha híres meg minden szart megoszt fészen már elég?2014. jan. 4. 21:51
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem jön be. Erőltetett és nevetséges
2/13 anonim válasza:
Baromira nem jön be. Gusztustalan. Rosszul vagyok ezektől! Aztán lehet azt gondolni, hogy most csak ezt írom, és igazából rajongok az ilyen "fiúk"ért, de nem így van.
4/13 anonim válasza:
azért a YOLO-t ne vegyük egy kalap alá a swaggel.!
5/13 anonim válasza:
Én utálom mind a kettőt. -.-" Az a baj ezekkel, hogy osztódással szaporodnak és nyomják el a normális férfiakat ="(
7/13 A kérdező kommentje:
oke egyszer elsz, csak minden vaganygyerek ezt nyomja a kepe ala hogy #yolo #swag. xdd [link]
nektek az ilyen bejön?
2014. jan. 4. 22:24
9/13 walk w1th mee válasza:
tudod,nézz rá a legtöbb szép elit ismert csajra,ez jön be nekik:)
miért irigykedsz? találd meg a te köreidet,és ott okoskodj
10/13 anonim válasza:
gyűlölöm aki ilyen hogy yolo,stb...olyan menőnek hiszi magát ettől?-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!