Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez az öltözködési stílus...

Ez az öltözködési stílus bejön a pasiknak?

Figyelt kérdés

[link]

Aki ilyen ruhákat szeret hordani, arról mit gondolhatnak a pasik? Járnának ilyen stílusú lánnyal?

Hozzám a felső sor van inkább közelebb, de az alsók is tetszenek.

2014. ápr. 21. 19:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem nagyon bejönnek, főleg az alsók:) Az ilyen szoknya az egyik legszebb ruhadarab nőkön:)
2014. ápr. 21. 19:26
 2/15 anonim ***** válasza:
Persze raknám a rakott szoknya alá valót 0-24.
2014. ápr. 21. 19:28
 3/15 anonim válasza:
A felső sor tetszik. Az alsókat inkább ilyen emo ribiken tudnám elképzelni, nem tetszik.
2014. ápr. 21. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:

az a kockás mintás miniszoknya soha nem fog kimenni a divatból az egy örök :)

és igen bejön

2014. ápr. 21. 19:30
 5/15 anonim ***** válasza:

A felső sor rendben van, az alsó meg ehh... nem

amúgy meg minden stílus bejön valakinek, de a többségnek ez nem hiszem.

2014. ápr. 21. 19:30
 6/15 anonim ***** válasza:

nekem is bejönnek, de mondjuk attól is függ hogy milyen a lány viselkedési stílusa/ízlése

Mondjuk egy rocker/gót/emo lányon nagyon tetszene, de egy amolyan hercegnő kislányon nem igazán

2014. ápr. 21. 19:31
 7/15 anonim válasza:
Aha nekem tetszik :)
2014. ápr. 21. 19:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát azért az alsó sor az nagyon üt tényleg. Olyan barátnőm lenne akinek ilyen a stílusa, mint az alsó sor, hát nagyondurván bejönne.
2014. ápr. 21. 19:32
 9/15 A kérdező kommentje:

Az eddigi stílusom inkább a felső sorhoz hasonlítható, de van bennem az a goth/punk stílus is, amit eddig nem nagyon hagytam előjönni, most viszont, hogy kicsit összeszedtem magam önbizalom terén, kipróbálnám a másik, alsó stílust is,

most 23 éves vagyok (egyetemista, műszaki karon), de általában arcra 16 max 18 évesnek néznek.

Szerintetek hány éves korig nem ciki az olyan, ami az alsó sor stílusa?

2014. ápr. 21. 19:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is műszaki karon tanulok, 21 vagyok de szerintem simán elmegy az alsó sor sokáig. Szerintem amíg az első terhessége nem lesz meg egy nőnek, simán, akár szülés után is. Nem hinném hogy korhoz lenne kötve. Bár mint mondtam, nekem az nagyon bejön:)
2014. ápr. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!