Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pénz tényleg ennyire befolyá...

A pénz tényleg ennyire befolyásolja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Régebben állandóan jó ruhákban járkáltam,jó kütyüim voltak,adtam magamra és érdekes annyi csajom volt amennyit szinte akartam. Mostanság már nem nagyon törődöm az ilyesmivel,átlag ruhákat viselek,átlag telefonom van stb.

és akármikor odamegyek 1 csajhoz hog legyen valami,az összes elmegy,pedig ugyanúgy nézek ki mint régebben (max annyi,hogy van szakállam). Kíváncsi vagyok a véleményetekre,mint fiúktól,mint lányoktól.

Válaszokat köszönöm! 21F

2014. máj. 10. 17:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ahogy idősebb leszel nem a tinédzserek fognak érdekelni hanem az igazi nők és őket már nem lehet olyan könnyen megszerezni nem feltétlenül amiatt nem engednek magukhoz közel mert nem olyan ruhában vagy.
2014. máj. 11. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!