Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nektek tetszik, ha a...

Fiúk! Nektek tetszik, ha a egy lány sportol?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a belső a fontos,meg minden,de na :D Nekem például irtóra bejön,ha egy fiú valamilyen sportot űz :)

2014. máj. 10. 00:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem csak a testet lehet fejleszteni, a gép előtt ücsörgés meg nem feltétlen egyenlő az értelmetlen naplopással. (Nem csak "jáccani" meg "Fészbúkozni" lehet a gépen. Szvsz fontosabb, hogy az elméjét fejlessze valaki mint a testét (ne legyen 200 kiló azt' jól van), azt meg remekül lehet a gép előtt is, mióta az interneten tárolják a világ kb. összes tudását.

Mondjuk én nem vagyok fiú és nem érdekel mit csinálnak a lányok, szóval nem nekem szólt a kérdés.

2014. máj. 10. 01:04
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

krumplibutton te vagy az egyetlen olyan válaszoló,akinek szinte az össze válaszával pont ellentétesen gondolkozom.

biztosan valami űrlény lehetsz.

az egészségnél nem lehet fontosabb az elme fejlesztése.

mert lehet valaki nagy tudású haszontalan dolgokban,ha a sza-r kajálása miatt 2es típusú cukorbeteg lesz,vagy gluténérzékeny.

az edzetlen teste meg liheg ha fel kell mennie a 2ra és megdöglik 40-50 évesen.

ezért a helyes sorrend 1.az étrend 2.edzés 3.hasznos tudással fejleszteni az elmét.

és igen kérdező nagyon tetszenek a sportoló lányok pl a fitnesz modellek,vagy a fitnesz versenyző lányok.

nem feltétlen a versenyre beszálkásított testük,az csak pár napig olyan,hanem az off season forma.

2014. máj. 10. 02:57
 23/29 anonim ***** válasza:

Akkor kezdj el intim tornazni is, mert ma este nalam van jelenesed Edes Bogarkam. :D Termeszetesen kocogva erkezel.

16 eves zsenge husika a kedvencem. Milyen illatod van Kerdezo? :-)

2014. máj. 10. 10:13
 24/29 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 10. 10:35
 25/29 anonim ***** válasza:
mutass képet amire hasonlít az alakod
2014. máj. 10. 14:15
 26/29 anonim ***** válasza:

Ahhoz nem kell sport meg mindenféle szuper diéta, hogy ne legyen valaki cukorbeteg és fel tudjon menni pár emeletet lépcsővel. Nem azt mondtam, hogy nyugodtan zabáljon valaki 5 hamburgert reggelire, 4 tányér pörköltet ebédre és egy fél tortát vacsorára és minden étkezést egy liter kólával öblítsen és közben a mosdónál messzebb ne menjen sosem a szobájától...

Én sem edzek és nincs semmi egészségügyi bajom, az 5. emeletre meg simán felmegyek így is lépcsőn, ha kell és nem halok bele. (Magasabb épületben még nem volt rá szükség, hogy lépcsőzzek.)

"mert lehet valaki nagy tudású haszontalan dolgokban"

Vannak azért páran akik nem éppen haszontalan dolgokban nagy tudásúak és közben nem egészségesek. Nyilván ők biztos örülnének az egészségnek, de azért a többség jobban járt a tudásukkal, mint az egészségükkel...

2014. máj. 10. 14:55
 27/29 A kérdező kommentje:

23-as bocsi,tegnap nem értem rá,majd máskor :D

képet nem találtam,ami hasonlit rám,de valami ilyesmi :)

[link]

2014. máj. 11. 23:29
 28/29 A kérdező kommentje:
23: kókusz :D
2014. máj. 12. 00:30
 29/29 viktoröcsi válasza:

Hogyha még kérdés akkor a kigyúrt lányok nem tetszenek.

De amit te sportolsz az bejön

2014. máj. 12. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!