Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nektek tetszik, ha a...

Fiúk! Nektek tetszik, ha a egy lány sportol?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a belső a fontos,meg minden,de na :D Nekem például irtóra bejön,ha egy fiú valamilyen sportot űz :)

2014. máj. 10. 00:36
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem erre épül a kapcsolat,de azért mégis más,ha szabadidejében a gép előtt ül,vagy fejleszti magát :)
2014. máj. 10. 00:43
 12/29 A kérdező kommentje:
Futok,meg tornázok :)
2014. máj. 10. 00:44
 13/29 anonim ***** válasza:

Az jó,én meg futok,Muay Thai-ozok meg kondizok :)

Hány éves vagy?

2014. máj. 10. 00:44
 14/29 anonim ***** válasza:
A szabadidejének nagy részét töltse velem.. :) Amúgy eleget tespedek melóban meg suliban a gép előtt, ha hazamegyek akkor nem akarok ott ülni és ezért gép előtt tespedős barátnő nem is kéne, meg amúgy is annyi minden van a gépen kívül, könyvek, mozi, séta, stb, stb...
2014. máj. 10. 00:45
 15/29 A kérdező kommentje:
16 vagyok :)
2014. máj. 10. 00:46
 16/29 anonim ***** válasza:

Én kevesebb mint 2 hónap múlva leszek 16. :)

Az zavar téged ha néha-néha játszik a fiú gépen? :D Vagy csak sportoljon?

2014. máj. 10. 00:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Azt csinál amit akar, épp úgy ahogy én.
2014. máj. 10. 00:51
 18/29 anonim ***** válasza:
Szeretem a sportos alkatú lányokat. Nekem is fontos a sport, kondizok és komolyan veszem. Neked bejönnek az izmos (nem kigyúrt állat) pasik?
2014. máj. 10. 00:52
 19/29 A kérdező kommentje:
Az sem baj,ha gépezik,de azért ne hanyagolja el magát teljesen,szerintem :) Amúgy nem igazán jönnek be az agyon kondizott fiúk :D mértékkel :) De persze az elsődleges szempont a belső érték!
2014. máj. 10. 00:55
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem épülhet ilyesmire is a kapcsolat, mármint sokat számít, persze lehet, hogy nem húsz egy-két évesen.

De később, ha arról van szó, hogy mire költ egy pár, és az egyik felesleges pénzkidobásnak érzi az edzőtermet, míg a másik fontosnak tartja, abból lehetnek viták.

Meg az egészséges kajálás sem olcsó, és sok nézeteltérés az anyagiak miatt van.

2014. máj. 10. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!