Szerintetek szép vagyok? Kép lent van! Milyen pasiknak jövök be szerintetek? Valamint a kép alapján, mit gondoltok rólam? Stílus? Viselkedés? Tulajdonságok?
2014. máj. 9. 21:23
71/76 anonim válasza:
Túl sok vakolat. ez nem jó. inkább csak szolidan!
nekem nem tetszik a piercing.
am szép vagy, másba nem tudok belekötni, dugnálak Katicám! :))
sajna mást nem, mert túl idős vagy nekem :/
21f
72/76 anonim válasza:
szia nekem tetszel, de ugye korkülönbség meg nem is szeretnél ismerkedni.. 17/F
73/76 anonim válasza:
Nekem nem tetszel, túlságosan "mű" vagy.
74/76 anonim válasza:
Az elso kep szornyu avval a vakolattal meg hajszinnel. Szamomra az a piercing is taszito. A szemoldokod lehetne szogletesebb es a barna haj jobban alna. Amugy szep vagy! :) 25F
75/76 anonim válasza:
amelyik képen látszik az alakod, azon tényleg tetszik a hajad:)
lány vagyok és szerintem szép vagy! :)
76/76 anonim válasza:
szexi az alakod, az arcod is szép, csak sok a smink. a szőke hajat felejtsd el, nem neked való. milyen pasiknak? hát a stílusod miatt (ami nem éppen jó) leginkább az izomagy, suttyókhoz szólhatsz legkönnyebben. viselkedést, tulajdonságot nem tudok és nem is akarok 3 fotóból leszűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!