Szerintetek szép vagyok? Kép lent van! Milyen pasiknak jövök be szerintetek? Valamint a kép alapján, mit gondoltok rólam? Stílus? Viselkedés? Tulajdonságok?
2014. máj. 9. 21:23
51/76 anonim válasza:
Nem mulik csodám az ajkadon... mi az he?
52/76 anonim válasza:
29. Akkor visszavontam a koravént.
53/76 A kérdező kommentje:
Vagyis a 47/50 válaszolónak!
2014. máj. 9. 22:04
54/76 anonim válasza:
Csúnya, ribifajzatos...nagyon mű és agyonsminkelt...kíváncsi lennék milyen lennél smink nélkül...vagy akkor nincs ekkora arcod? :)) már bocsi :P
55/76 A kérdező kommentje:
"Heeeee" Ajak ápoló rúzs gyöngyház színnel!! :)
2014. máj. 9. 22:05
56/76 A kérdező kommentje:
54/55 Van akkora arcom,mivel raktam fel smink nélküli képet is! :)
2014. máj. 9. 22:06
58/76 anonim válasza:
Alapvetően szép vagy, de a stílusod nekem sem tetszik. Ellenben kommentek alapján meglepően értelmesnek tűnsz, főleg, mert ilyen nyugodtan kezeled a kritikákat, szóval ezügyben respect. Szerintem egy kicsit visszafogottabb, vagy eredetibb stílus jobban állna.
59/76 A kérdező kommentje:
Köszi,édes! :)
2014. máj. 9. 22:08
60/76 A kérdező kommentje:
58/59 Így igaz! A kritikákból,lehet tanulni a legjobban! Valamint,ki mondja alapon! Nem vagyok sértődékeny típus! :)
2014. máj. 9. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!