Ti megköszönitek a fiúknak az apró figyelmességeket, pl ajtónyitás? 23N
Ezt azért kérdezem, mert sokszor előfordul, szinte majdnem napi szinten, hogy kinyitják nekem az ajtót, vagy tartják, ha egy srác után megyek be, előre engednek... szóval igazán apró figyelmességek. Ti megköszönitek ilyenkor?
Mert én meg szoktam, de vegyes reakciókat tapasztalok. Van aki örül neki, mások meg értetlenül néznek..
Ezt úgy értem, hogy nem értik miért köszönöm meg, lehet hogy nekik ez alap dolog így lettek nevelve :) , vagy csak ennyire nem szokták megköszönni mások, hogy azért lepődnek meg rajta?
Félreértés ne essék, nem várom el, hogy udvariasak legyenek velem, de ha már azok, akkor egy köszi-t csak illő mondani nem?
Férfiak véleményét is várom a témában.
Szerintem ez alap dolog , legalább is illemtudás kérdése... Én így lettem nevelve , mondhatni udvarias vagyok.
Amikor barátnőmmel még együtt voltunk , ugyanúgy előreengedtem , kinyitottam az ajtót , mert szerintem ez teljesen magától értetődő...
Amikor mostanság megköszönik maximum mosolygok egyet , de az olyan hülyén szól , hogy nincs mit... van amikor meg nem is reagálok rá.
F/18
Mindig megköszönöm egy mosoly kíséretében. Akkor is, ha épp rossz kedvem van vagy ilyesmi - a kedvességet, udvariasságot szerintem sosem szabad figyelmen kívül hagyni :)
27/N
A minap nagyon rossz kedvűen mentem át egyik tanulmányi épületből a másikba, hosszú folyosón és teraszon keresztül, majd megint folyosó, 4 ajtón kellett áthaladnom a cél érdekében.
Mögöttem jött 2 srác, mint kiderült ők is arra mint én, majd rendre mikor közeledtek az ajtók, az egyik mindig kielőzött, hogy kinyissa és előreengedjen. Aztán mikor megint ajtó jött, megint kielőzött, kinyitotta előreengedett. :) :) Mondanom sem kell, onnantól kezdve már nem volt olyan rossz kedvem, igazán jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!