Ajtónyitás megtanítása egy 55évessel?
Na a helyzet a következő:
26F vagyok. Adott egy ajtó +szoba és adott a saját privát vagy magánszférám. Na most a család 90%-a megérti és hajlandó kopogni rajta ha be akar jönni, azaz nem nyitnak rám. Csak úgy jönnek be ha azt mondom hogy be lehet.
A drága-jó apám viszont ezt nem fogja fel, ő bárhová be akar menni bármikor, bármilyen helyzetben, ezért ő gyakorlatilag ajtóstul ront be bárhová. Na most erre az esetre kitaláltam hogy ha nem ért a szép szóból akkor bezárom az ajtót. Ezt is elfogadták a többiek, megjegyzem a tesómék is zárják mert logikus hogy a barátjával előfordul olyan helyzet hogy zárni kell.
Apuka ilyen esetben sem kopog hanem rányit az ajtóra ami ugye zárva van. Ekkor nem az történik hogy kopog vagy szól, ahogyan a legtöbb értelmesen nevelt ember szokott, hanem ököllel veri az ajtót. Mire felállok a bármi mellől és odaballagok hogy kinyissam és megkérdezzem mit akar, már másodszorra veri az ajtót. Ez hosszútávon félő hogy kárt okoz az ajtómban ami nem egy olcsó darab.
Tehát jöhetnek a tanácsok, ötletek praktikák, amivel egy 55éves begyepesedett f*szfejt meglehet tanítani arra hogyan kezeljen egy zárt ajtót, abban az esetben ha én bent vagyok.
Bármilyen megoldás érdekel. Előköszi (:
Köszi a választ!
Egy probléma van, hogy a szobámat az évek során önerőből rendeztem be, kvázi minden az enyém. Ez az ajtós probléma is csak az esetemben áll fent, tesóméknál nem ilyen súlyos a helyzet.
A történethez hozzátartozik még hogy jó sokáig rám volt szállva őnagysága, csak a sokéves gyakorlattal ellentétben az utóbbi időkben már feketén fehéren megmondom a véleményemet, ha arról van szó. Megszűnt a bólogatásos s*ggnyalós korszak.
Ó hogyne D
Kaptatok felpontozást ettől függetlenül. D
De jöhetnek még opciók nyugodtan.
Az apádat, akinek a házában élsz lef@szfejezted?????
Nem semmi.
Költözz sajátba, albérletbe, máshova és máris nem kell eltűrnöd a szerencsétlen f@szfej zaklatását a saját házában.
Uccso : ez a kifejezés már csak hab tortán...
Kiváncsi lennék hasonló helyzetben mit szólnál.
Ja tudom: elővakartál 10millát és elköltöztél. Tényleg sokkal praktikusabb mint normálisan viselkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!