Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megköszönitek a fiúknak az...

Ti megköszönitek a fiúknak az apró figyelmességeket, pl ajtónyitás? 23N

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem, mert sokszor előfordul, szinte majdnem napi szinten, hogy kinyitják nekem az ajtót, vagy tartják, ha egy srác után megyek be, előre engednek... szóval igazán apró figyelmességek. Ti megköszönitek ilyenkor?

Mert én meg szoktam, de vegyes reakciókat tapasztalok. Van aki örül neki, mások meg értetlenül néznek..

Ezt úgy értem, hogy nem értik miért köszönöm meg, lehet hogy nekik ez alap dolog így lettek nevelve :) , vagy csak ennyire nem szokták megköszönni mások, hogy azért lepődnek meg rajta?

Félreértés ne essék, nem várom el, hogy udvariasak legyenek velem, de ha már azok, akkor egy köszi-t csak illő mondani nem?

Férfiak véleményét is várom a témában.

2014. máj. 9. 17:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én megszoktam köszönni, és örülnek neki :)
2014. máj. 9. 17:53
 2/16 WheneverYouWant ***** válasza:
Ennek semmi jelentősége. Általában azért a lányok meg szokták köszönni...Nem elvárás mert kinyitom neki legközelebb is ha úgy hozza a sors de azért jólesik ha megköszönik!
2014. máj. 9. 17:54
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Én erre is lettem nevelve, meg szerintem így is illik, de egy köszi jól szokott esni, ha észreveszik ezt az apró figyelmességet. Legyen az bárkitől. 18/F
2014. máj. 9. 17:54
 4/16 anonim ***** válasza:

Mindig megköszönöm.

19/L

2014. máj. 9. 17:57
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindenki szokta megköszönni és nem is várom el. Ennek ellenére nagyon jól tud esni, ha cserébe megköszönik vagy ha rám mosolyognak :)
2014. máj. 9. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
én elvárok egy mosolyt vagy egy köszönömöt, szerintem ez ugyanúgy az illemhez tartozik, mint az, hogy én kinyitom neki az ajtót
2014. máj. 9. 18:08
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Igen, el nem várom, de nagyon jól esik. És főleg akkor, ha rám néz, mosoly, és artikuláltam. Nem megy mint aki be van lőve, és az orra alatt susmorog, hogy "kösz". (tehát odaveti, mintha nem is nekem szólna)
2014. máj. 9. 18:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Természetesen megköszönöm és még senki nem nézett rám emiatt értetlenül.
2014. máj. 9. 18:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Általában mondok annyit, hogy köszi, de amúgy én is megtartom az ajtót attól még mert lány vagyok, ha valahonnan kimegyek és jönnek közel utánam, ők is meg szokták köszönni és nekem is tartják meg lányok / nők is.
2014. máj. 9. 18:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, nem csak fiúk, lányok is tartják az ajtót egymásnak vagy idősebbeknek (én is szoktam), szóval úgy általában is kérdezhettem volna, mentek a zöld kezecskék
2014. máj. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!