Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok ti hogyan ismerkedtek...

Csajok ti hogyan ismerkedtek egy másik csajjal, amikor többet akartok, mint barátság és érzitek, hogy ő is min. Biszex és megvan köztetek a szimpátia esetleg a vonzalom is?

Figyelt kérdés
Az miért van egyébként,hogy ha egy csaj megpróbál szemezni egy másik csajjal, de mikor észreveszi,hogy más is észreveszi, akár egy olyan csaj is,aki szintén bi, akkor is elkapja a tekintetét máshova, ennyire félénk??

2014. máj. 8. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És megpróbáltál már közeledni felé? mármint beszélgetni
2014. máj. 9. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben levelet írnék neki,amiben leírod az érzéseidet.
2014. máj. 9. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Figyi. Én nagyon nyitott nagypofájú lány vagyok. De amikor azt a nőt meglátom az utcán akibe 4 éve szerelmes vagyok, akkor úgy érzem hogy forró vasat szúrnak a mellkasomba, légszomjam lesz. Nem tudok a szemébe nézni, nem tudok beszélni ha a közelemben van. vágod??? Elkapom a tekintetem mert egyszerűen nem tudok a szemébe nézni! Már nőkre simán nyomulok meg minden, de neki köszönni is alig merek. Amikor elkezdett velem beszélgetni, a világ legboldogabb embere voltam. Magamtól sosem mertem volna kezdeményezni. Remélem tudtam segíteni.
2014. máj. 9. 20:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! :) Akkor hozzád hogy lehet közeledni, szépen lassacskán, finoman? :) tippeket kérek!
2014. máj. 9. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, csak finoman. Ha valaki rámront, azt nem veszem komolyan. Nem azért mert megijedek, csak akkor már nem kelti fel az érdeklődésem. Sima barátkozást színlelve lehet hozzám közelebb kerülni.
2014. máj. 12. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!