Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem?
Van egy srác, akivel fél éve vagyunk osztálytársak. Még nem nagyon beszéltünk, mert év elején volt hozzá egy kicsit bunkó megnyilvánulásom, de elég félénk voltam eddig. Pár hónapja megtetszett, és sokszor vettem észre, hogy engem figyel, de általában mikor összeakad a tekintetünk, én elfordítom a fejem. A srác régebben biztos, hogy szerelmes volt egy másik osztálytársamba. Még most is eléggé bennsőséges a kapcsolatuk, de már közel sem annyira, mint volt. A lánynak már van pasija. Pár hete a fiú többször jön oda hozzám beszélgetni, de úgy veszem észre, hogy elég ideges, és nem nagyon tudja, hogy mit mondjon, pedig egyébként nagyon nyugodt szokott lenni. A barátai mostanában kedvesebbek velem, és többet beszélgetünk.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha nem érdekelném, akkor is odajönne hozzám beszélgetni? Barátként tekint rám, vagy esetleg máshogy? Lehet, hogy rosszul érzi magát, vagy fél kezdeményezni, amiért mindig elkapom a tekintetemet?
Bunkó válaszokat nem kérek, köszönöm:)
16/L
Szia,
Érdekled.. Kezdeményezz te! Nem úgy értem hogy hívd el randira, de legyél vele kedves, néha adj neki egy puszit vagy öleld meg hogy érezze fontos vagy neki. 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!