Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Neked milyen lenne a tökéletes...

Neked milyen lenne a tökéletes pár? Írjátok le, mik a legfontosabbak, nem muszáj hogy létezzen, de ha ti rakhatnátok össze.

Figyelt kérdés

Kezdem én, ha már kiírtam (20/L vagyok):

Szeme, illata megfogjon,

Legyen kocka, mert én is az vagyok,

Legyen intelligens (ne egy beszűkült látókörű tahó)

Öntudatos, felvállalja magát (mert én is ilyen vagyo, nem szeretem a puncikat, ami szívemen a számon)

Szexben fontos hogy ki tudja elégiteni a vágyaim és én is az övét, az se baj ha mocskos :))

Hasonló humorérzékünk, világnézetünk legyen

Zene: szeresse a keményebb zenét is, de az sem baj ha zúzós elektrot bírja, esetleg ezeket a

Xtreme dolgoktól nem riad meg (tetkó, haj, piercing) lehet kicsit vadóc :D

Nem utolsó sorban hűséges, jó ha alapvetően éretten fogja fel a dolgokat, és minden igényét ki tudom elégíteni :)

Elég kicsi az esélye, hogy találkozom valaha ilyennel, de ő biztosan tökéletes lenne számomra :D Kort, nemet írjatok!

2014. máj. 8. 16:28
1 2
 11/15 anonim válasza:

Hozzád hassonlóan énis olyan párt keresk mint én magam vagyok , bár szerintm ez természetes mivel ha én ilyen vagyok nyílván másban is ezt keresem :)

-egyáltalán nem jönnek be a kigyúrt fiúk , tetszik ha szimplán átlagos

-legyen jó humorérzéke , ez elengedhetetlen mivel én elég komor vagyok kellhogy valaki megnevetessen néha napján

-egyáltalán nem jönnek be az extreme dolgok mint tatoo és társai szóval ezeket inkább ne preferálja

-legyen inteligens mert szeretem a magas röptű beszélgetéseket

-szeretem a könyveket így nem hátrány ha ő is sokat olvas

-énis elvárom a hűséget mint bárki más

-és végül de nem utolsó sorban bírja az Agymenőket :) mert az énis nagyon szeretem

19/L

2014. máj. 8. 18:12
 12/15 anonim válasza:
ja és a külsőhöz még hozá tenném hogy nem árt ha magas mert a 180cm-hez képest szeretek magas sarkút is hordani ;)
2014. máj. 8. 18:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok én is...18/F. Kislányoknál hiába akarok férfi lenni, amikor behisztiznek,és higgadtan kezelném a helyzetet is lehurrognak :)
2014. máj. 8. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:

# 27:

Jobbklikk és google képkeresés. Ezt hozta nekem a google:

[link]

2014. máj. 8. 21:22
 15/15 anonim válasza:

Nekem:

humoros, szoke, magas, okos, oszinte, becsuletes, kedves, jokepu, izmos,eros.<3

2014. máj. 26. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!