Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek párválasztásnál a kinézet és a külsőségek a legfontosabbak?
Ápoltság a lényeg meg a személyiség a külsőt meglehet szeretni! :)
De egy ápolatlan,és igénytelen embert soha még,ha jó is nézz ki.
A legjobban kinéző pali se kellene, ha sötét vagy bunkó vagy nagyon bizonytalan lenne.
Nálam három kategória van. Az esetem, a ki tudja, és a nagyon nem. A nagyon nembe csak a kórosan elhízott, nagyon sovány, vagy számomra abszolúte nem vonzók kerülnek. A másik kettő kategória szerintem elég tág, és inkább a fellépés dönt. Volt már olyan szépfiú, aki azonnal landolt a nagyon nem-ben, miután megszólalt. És volt olyan, aki kezdetben semleges (ki tudja) volt, de egy olyan kedves és határozott kiállása volt, hogy azóta is epekedek utána.
Magas + intelligens + ápolt + kölcsönös szimpátia (egy minimum, amihez az ember vonzódni tud) + belső értékek
Mikor a férjemmel összejöttem, marhára nem érdekelt, hogy nincs pénze. Nem kigyűrt. Mindketten iskolába jártunk. Max diákmunkából volt némi pénz. Igazság szerint még fiatalabb is nálam 3 évvel. Sose hittem volna hogy rám nézne...
Nem mindenkinek a pénz a fontos... Tőlem aztán odajöhetne hozzám Brad Pitt is, akkor se kéne csak azért mert pénze van. Amúgy meg szerintem nem jó pasi. De ez megint csak ízlés dolga.
27/N
Bocsi, de én buta gyereket sem szeretnék, szóval kell az ész, az intelligencia. Meg az apja is fogja nevelni, ne bunkóságra meg suttyóskodásra tanítsa... Ilyen szinten sem a külső a mérvadó nálam.
Amúgy meg azt választom páromnak, aki mellett jól érzem magam, ezt pedig nálam 80%-20% arányban a belső és a külső dönti el. (Külső alatt értem, hogy ha taszít, nyilván nem fogom élvezni, ha ölelget, szóval számít, de nem az a döntő, mert ha jól néz ki, de agyilag az öcsém, kedvességileg meg az öcsém idióta-egoista haverjainak szintjén mozog, egy határozott mozdulattal hátrapördülök és otthagyom a helyes pofijával együtt. :)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!