Ciki lenne pl. fb-on ráírni egy lányra, hogy "nyomoztam" utána, és szeretném őt jobban megismerni?
Én nem sietnék. bejárnék még párszor a gyógyszertárba. Ha ezt két héten belül 4-5 ször megteszed, és ott van, akkor már bejelölheted, aztán ...folytatható esetleg.
Én ismertem meg már pasit, hogy bejelöltem, mert üzletébe jártam. Pár tali után emlékezett rám, de nem akartam semmit én tőle, ő igen...
NE jelöld be facebook-on. Egyrészt ijesztő, hogy detektívet játszol másrészt férfiasabb személyesen megkeresni.
Legrosszabb esetben lesz egy karton kalciumtablettád..
Igen, én is ilyen apróságokra gondoltam, mint #3.
Volt, ai bejelölt engem,én meg vissza, mert azt hittem, nem emlékszem csak...és amikor közölte, hogy még gimiből is emléksik rám a közeli parkban szokott látni, meg tudja, hogy melyk gimibe jártam...az olyan ijesztő volt, hogy nem nagyon tudott érdekelni, meg leráztam.
Gondolj csak bele fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!