Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a nőknél, hogy előbb próbálom megismerni őket és csak utána térek rá arra, hogy szeretnék többet az illetőtől?
Ezt a kérdést én is feltehetném,csak így:Miért baj az a pasiknál, hogy előbb próbálom megismerni őket és csak utána térek rá arra, hogy szeretnék többet az illetőtől?
Nálam mindig az van,hogy á tuti nem akarok semmit,csak szivatom az illetőt,ha a második beszélgetés után rátér,hogy összeszeretne jönni velem én meg kis időt kérek.
Szóval ez nálam pl nem lenne probléma,sőt..
Kérdező,de meddig húzod a dolgot?
Oké,hogy ismerkedés meg minden,én is ennek vagyok a híve,de azért a végtelenségig nem lehet halogatni.Különben lehet a másik fél (még ha kedvel is téged) úgy gondolja,hogy biztos azért nem lépsz,mert nem is érdekel téged,csak baráti szinten.Más kezdi el érdekelni,te meg hoppon maradsz.
Nem tudom én is ilyen vagyok....az az igazság hogy nem tudok a külsőbe beleszeretni, előbb megtalálom a jót a belsőben majd a külsőbe később....
de én 18 éves lány vagyok..
Nálam nem probléma. Nem is értem sokan hogy jönnek össze pár hét után. Szeretet is hónapok alatt alakul ki.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!