Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinézet vs. Belső megismerés. Miért nem szeretne engem senki megismerni, csak rövidebb ideig?
No. már itt az elején leírnám, 13/F vagyok. szóval, nem tartom magam rondának, sem szépnek (kérésre adhatok képet, de csak ha szépen kéritek.
Tehát.
Volt már némi párkapcsolatom, mert elég érettnek érzem magam hozzá, hogy az érzéseim megosszam valakivel, és együtt küzdjük le a most még érlelődő, gyermek, később felnőtt problémákat. azonban a lányok legtöbbször kinézet miatt keresnek engem, már ha keresnek, mert hogy így meg úgy "helyes" vagyok. ha esetleg nekem is bejön az illető, akkor össze is jönnék vele, meg minden... csak ők még zúznak a pasikkal. annak ellenére, hogy én is úgy nézek ki, mint egy kavarógép, szeretnék normális lányokkal ismerkedni, és velük kapcsolatot teremteni (de azért lehetőleg ne Lockness-i szörny legyen, ha lehet)
Már most kíméljetek meg azoktól, hogy:
-Te még fiatal vagy, tanulnod kéne.
-Nem lőtték még a pizsamát?
-Ne keress ebben a korosztályban párkapcsolatot.
Köszönöm a válaszokat előre is!
én a te korodban, horgásztam, bicajoztam a haverokkal lógtam
vagy barátnőmmel mentem moziba és ott folyton megismertünk új embereket
el kéne járnod mindenfelé és akkor találkoznál értelmes lányokkal is
23l
"úgy nézek ki mint egy kavarógép" Hohóó ezen besz*rtam nézd már a kis Don Juant! :,DDD
Amúgy a szexuális kategória 18 éven felülieknek szól de gondolom ezzel tisztában vagy.
Nemtudom mit vársz... 13 évesen hasonló korú csajoktól? Még 16-17 évesen sem jött még meg rendesen az eszük nemhogy ez alatt?!
Gondolom valakitől hallottad ,hogy "nekem csak komoly párkapcsolat kell" és most ezt hajtod...
Meg neked hormonjaid vannak húhaa.
" ha tudom, hogy lehetnék érzéssel nővel(????), akkor engem nem tud semmi se visszafogni, és nem érem fel(be?) egy nagy biciklizéssel, meg (a) mama süteményével.."
Mármint kufircolni akarsz tini nindzsa?
Utolsó előtti: rajtad még félálmomban is tudok röhögni, mehetnél a showder klubba. van valami igaz benne, helyesen fogalmazni este meg már azért nehéz, mint ahogy az első "pőcs"-nek is. az utolsónak írhatnék egy regényt, mennyire szeretem a mamámat.
"kufircolni akarsz, tininindzsa?"
hát nem a szó szoros értelmében, de hasonlókat... és aztán jót aludni. bár ez inkább a nőknek az álma, mégis itt vagyok én, aki ezt szeretné...
milyen showder klub micsoda? Ne égess be mégegyszer ennyire kérlek :,(((((((
Meg hááát igen egy kis szex meg alvás hát ezt azt hiszem minden ember szeretné, nincs benned semmi különleges csupán a kukid szőrösödésével egyenesen arányosan rájössz hogy mit is lehet vele csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!