Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a nőknél, hogy előbb próbálom megismerni őket és csak utána térek rá arra, hogy szeretnék többet az illetőtől?
Engem nem zavart.
Párommal is sokat találkozgattam, és rengeteget beszélgettünk, igaz volt egy kis csók, ölelkezés, mert nem bírtunk egymásnak ellen állni, de lehetett érezni a levegőben, hogy ez még egy elég törékeny szakasza a "kapcsolatunknak".
22/L
Azért nem mindegy, hogy mennyi ideig próbálod "megismerni" őket. Ha valaki velem hetekig találkozgatna úgy, hogy semmi jele nincs, hogy többet akar, utána már hiába próbálkozna...A randizgatás és egymás belső értékeinek megismerése történhet egy időben is.
Nálam nem működne, hogy előbb ismerkedjünk, aztán eldöntjük, akarunk-e valamit a másiktól. Ha van egy kis bizonytalanság a levegőben, szerintem az már az elején megöli a dolgokat.
Köszönöm szépen minden eddigi válaszotokat! :)
Az a helyzet, hogy esetenként változó, mikor dobom be a témát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!