Marczy2 kérdése:
Tudnátok segíteni? Kéne egy olyan PUA-ás srác aki tanácsokat ad.
Figyelt kérdés
15 éves viszonylag jókéű srác vagyok. Igazából csak elmondani kellene hogy mit csinálok rosszul és ha lehet akkor kijönni terepszemléle2014. máj. 7. 20:48
1/9 anonim válasza:
Mondjad! De a terepszemle 10 ezer lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
Mik azok amiket te megtanultál és mik amik szinte minden csajnál beválnak?
2014. máj. 7. 20:50
3/9 anonim válasza:
Szerinted el tudod itt sajátítani ezt egy este alatt? Hónapok kemény munkája ez Öcsi. Ajánlom Hirsch Attila - Barátnőszerzés kézikönyvét. Nagyon tud a csávó.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tippet:) tudom nem vagyok tapasztalt0
(0tapasztalat). De nagyon tetszik a dolog. És ha lehet megmondanátok hogy mi vitt titeket erre és honnan volt önbizalmatok ezt elkezdeni?
És hogy hol kezdtétek?
2014. máj. 7. 20:56
5/9 anonim válasza:
A könyvben mindenre választ kapsz. Nézd, nem mindenki születik úgy, hogy profi csajozó. Ezt is lehet tanulni, tökéletesíteni. Olyan, mint egy tantárgy. Hajrá! De ne csak arra alapozz! Légy önmagad!
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom. Nem azonnali változást akartam. És hol lehet megvenni?
2014. máj. 7. 21:09
9/9 A kérdező kommentje:
Van még màs PUA-ás szerző aki jó?
2014. máj. 7. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!