Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalom hiányos srác ezen az oldalon? És miért nem fogadjál meg a tanácsokat?
18/L, te lány vagy, te ezt úgyse fogod sose megérteni.
mondjuk ha te összehoznál egy gyereket és egyedül nevelnéd fel, fiút, lehet ő se lenne más. a nők csak ilyeneket tudnak nevelni, de arra nincs eszük egyeseknek h pasival együtt neveljék h ember lehessen belőle. csak a szex kellett nekik egyszer, gyerek lett belőle, a gyerek meg nem tudja meg, hogyan kell férfinak lenni. ilyen egyszerű a válasz a kérdésedre.
"Te lány vagy és sosem fogod megérteni ezt"
-Nos, bár nem tartozik ide a magánéletem, de nekem meg apám nem volt soha. Soha! Nem érdekeltem, csak kaland volt neki az az éjszaka, amikor fogantam. És magunkra hagyott. Akkor képzeld el, hogy én milyen véleménnyel lehetek a férfiakról! Nekem sem könnyű ilyen szempontból, de próbálok nem keseregni.
Apám vert engem és anyámat meg tesómékat. Félénk, zárkózott, csendes fiú lettem. Aztán középsuliban rám szálltak és kigúnyoltak, mert sajnos nem vagyok egy jó pasi külsőre, nagy orrom van. Én később mégis próbálkoztam lányoknál, de csak azt kaptam, mint fiatalabb koromban, kigúnyoltak és elutasítottak a lányok.
Lehet lepontozni, de ez van, a lányoknak csak a fiúk külseje számít és, aki ronda és szegény, mint én annak nagyon nehéz kitörni és barátnőt szerezni, ha lehet egyáltalán. De nekem már elegem van a mai lányokból, úgysincs olyan, akit keresek jellemre és még szabad, de főleg olyan nincs, aki elfogadná, hogy okádék a pasija. Én megértem és elfogadom, persze rohadtul fáj attól még.
Epp ezen borultunk itt ki a baratommal.
En nem tudom, de akarmilyen ronda legyen valaki, ha nem malado, akkor legalabb egy d*gast meg kellene tudnia oldani.
4. de nem rád értettem vagy ilyesmi.
ha te apa nélkül nőttél fel ebből a szempontból szerencsés vagy mert attól még lehetsz jó nő és kellhetsz a pasiknak. de ha egy fiú nő fel apa nélkül és az anyának arra kell h legyen valakije, az jobb, ha meg se születik. de a szerencsétlenek megszületnek, aztán kínlódnak fél életükben. de ezt, aki nincs benne, soha nem fogja megérteni. még férfi talán-talán megérti, aki előbb-utóbb túlteszi magát a kezdeti nehézségeken, de nő, akinek teljesen másjellegű nehézségei vannak, biztos h soha nem fogja ezt megérteni. még a jobbik eset ha nem érti meg és emellett nem röhög rajta h nézd már, milyen hülye szerencsétlen fiúk is vannak.
amúgy sajnálom a családi helyzetedet.
Azért, mert ez nem segítség, amit ti adtok.
Ez álszenteskedés, saját magatok fényezitek.
Röhögnöm kell mikor feljövök ide, mondjuk van egy kérdés, h a srácnak 10 centis a farka.
Erre a nők mit írnak?
"Ohh hát ez a méret simán jó, inkább egy ilyen, mint egy 18 centi, meg a volt barátomnak nem is volt csak 6 centis még is isteni volt vele a szex..."
Szerintetek a kérdezők hülyék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!