Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi önbizalom hiányos srác ezen az oldalon? És miért nem fogadjál meg a tanácsokat?

Figyelt kérdés
Nem dühöngök, vagy ilyenek, sőt a legtöbbüknek igyekszem is segíteni, válaszolni, de már kiráz a hideg, hogy állandóan ilyen kérdések verik ki a szememet! Ha megpróbálok segíteni nekik, úgysem fogadják meg a legtöbben, csak siránkoznak és folytatják tovább, 2 óra múlva újra kiírják ugyanezt és az ember válaszol olyat, hogy szedd össze magad meg minden, csak letolnak és nagyon szarul esik, amikor segíteni próbálsz nekik, ők meg így reagálnak és csodálkoznak, hogy olyanok velük amilyenek. Srácok, hahó ha nem fogadjátok meg a tanácsainkat, akkor miért sírtok itt? Most jöhetnek a megsértődések, én csak az igazat mondom! 18/L
2012. szept. 21. 02:38
1 2 3
 1/22 VVMMvvmm ***** válasza:
Az ok mélyen van és a neve hiúság.
2012. szept. 21. 02:40
 2/22 anonim ***** válasza:

18/L, te lány vagy, te ezt úgyse fogod sose megérteni.

mondjuk ha te összehoznál egy gyereket és egyedül nevelnéd fel, fiút, lehet ő se lenne más. a nők csak ilyeneket tudnak nevelni, de arra nincs eszük egyeseknek h pasival együtt neveljék h ember lehessen belőle. csak a szex kellett nekik egyszer, gyerek lett belőle, a gyerek meg nem tudja meg, hogyan kell férfinak lenni. ilyen egyszerű a válasz a kérdésedre.

2012. szept. 21. 02:46
 3/22 anonim ***** válasza:
2. voltam. vagy az anyán kívül egy olyan apa van ott a fiú mellett, aki maga is képtelen bármit is jól csinálni, vagy eleve alkoholista, vagy veri a feleségét, és a fiú ezt látja, és utána meg csodálkozik h nem tud kiről példát venni és olyan ember lesz belőle aki nem kell a másik nemnek.
2012. szept. 21. 02:48
 4/22 A kérdező kommentje:

"Te lány vagy és sosem fogod megérteni ezt"

-Nos, bár nem tartozik ide a magánéletem, de nekem meg apám nem volt soha. Soha! Nem érdekeltem, csak kaland volt neki az az éjszaka, amikor fogantam. És magunkra hagyott. Akkor képzeld el, hogy én milyen véleménnyel lehetek a férfiakról! Nekem sem könnyű ilyen szempontból, de próbálok nem keseregni.

2012. szept. 21. 02:54
 5/22 anonim válasza:
86%

Apám vert engem és anyámat meg tesómékat. Félénk, zárkózott, csendes fiú lettem. Aztán középsuliban rám szálltak és kigúnyoltak, mert sajnos nem vagyok egy jó pasi külsőre, nagy orrom van. Én később mégis próbálkoztam lányoknál, de csak azt kaptam, mint fiatalabb koromban, kigúnyoltak és elutasítottak a lányok.

Lehet lepontozni, de ez van, a lányoknak csak a fiúk külseje számít és, aki ronda és szegény, mint én annak nagyon nehéz kitörni és barátnőt szerezni, ha lehet egyáltalán. De nekem már elegem van a mai lányokból, úgysincs olyan, akit keresek jellemre és még szabad, de főleg olyan nincs, aki elfogadná, hogy okádék a pasija. Én megértem és elfogadom, persze rohadtul fáj attól még.

2012. szept. 21. 03:00
 6/22 A kérdező kommentje:
Nos, ha vert is az tényleg szar. Így talán még jobb is, hogy nem volt apám, mintha ilyen lett volna. De csak azt nem értem, hogy mi ez az általánosítás mostanság? Hogy minden nő csak a pénzes, jóképű férfiakat szeretheti? És akkor mi is mondhatnánk, hogy az utcán hamarabb felfigyeltek és megfordultok egy csinos, szőke kis cicababa után, mint egy normális külsejű, de értékesebb nő után. És emellett öltözhet csinosan a csaj, ha ti csak a szőke plázanőkre buktok, most nem? Nem kötözködőm, de én így vettem észre akkor meg.
2012. szept. 21. 03:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
alattad pár kérdéssel írtam ki én is egy kérdést írt alá vmi fiú, olyasmit aminek az volt a lényege, hogy ő olyan mint egy szörny. megsajnáltam írtam neki privit erre visszair hogy hagyjam békén ne keressem elege van az összes lányból mind aljas meg stb. szóval szerintem pont ez van amit leírtál az elmebeteg reakció meg a sajnáltatás az megy de tenni nem tennének érte, hogy jobb legyen
2012. szept. 21. 03:13
 8/22 anonim ***** válasza:
38%

Epp ezen borultunk itt ki a baratommal.

En nem tudom, de akarmilyen ronda legyen valaki, ha nem malado, akkor legalabb egy d*gast meg kellene tudnia oldani.

2012. szept. 21. 03:16
 9/22 anonim ***** válasza:

4. de nem rád értettem vagy ilyesmi.

ha te apa nélkül nőttél fel ebből a szempontból szerencsés vagy mert attól még lehetsz jó nő és kellhetsz a pasiknak. de ha egy fiú nő fel apa nélkül és az anyának arra kell h legyen valakije, az jobb, ha meg se születik. de a szerencsétlenek megszületnek, aztán kínlódnak fél életükben. de ezt, aki nincs benne, soha nem fogja megérteni. még férfi talán-talán megérti, aki előbb-utóbb túlteszi magát a kezdeti nehézségeken, de nő, akinek teljesen másjellegű nehézségei vannak, biztos h soha nem fogja ezt megérteni. még a jobbik eset ha nem érti meg és emellett nem röhög rajta h nézd már, milyen hülye szerencsétlen fiúk is vannak.

amúgy sajnálom a családi helyzetedet.

2012. szept. 21. 03:35
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

Azért, mert ez nem segítség, amit ti adtok.

Ez álszenteskedés, saját magatok fényezitek.

Röhögnöm kell mikor feljövök ide, mondjuk van egy kérdés, h a srácnak 10 centis a farka.

Erre a nők mit írnak?

"Ohh hát ez a méret simán jó, inkább egy ilyen, mint egy 18 centi, meg a volt barátomnak nem is volt csak 6 centis még is isteni volt vele a szex..."

Szerintetek a kérdezők hülyék?

2012. szept. 21. 03:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!