Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi önbizalom hiányos srác ezen az oldalon? És miért nem fogadjál meg a tanácsokat?

Figyelt kérdés
Nem dühöngök, vagy ilyenek, sőt a legtöbbüknek igyekszem is segíteni, válaszolni, de már kiráz a hideg, hogy állandóan ilyen kérdések verik ki a szememet! Ha megpróbálok segíteni nekik, úgysem fogadják meg a legtöbben, csak siránkoznak és folytatják tovább, 2 óra múlva újra kiírják ugyanezt és az ember válaszol olyat, hogy szedd össze magad meg minden, csak letolnak és nagyon szarul esik, amikor segíteni próbálsz nekik, ők meg így reagálnak és csodálkoznak, hogy olyanok velük amilyenek. Srácok, hahó ha nem fogadjátok meg a tanácsainkat, akkor miért sírtok itt? Most jöhetnek a megsértődések, én csak az igazat mondom! 18/L
2012. szept. 21. 02:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
4. "próbálok nem keseregni". ha csak az eddigi 18 évedet tette ez tönkre, akkor még aránylag jó helyzetben vagy. akiknek viszont pl. a 40 évüket tette ez tönkre, pl. egy férfinél? de nem keseregni akartam, hanem válaszoltam a kérdésedre, amit itt kiírtál. amúgy vannak olyan nők is, akik normális férfit tudnak egyedül nevelni, csak hát nem ez a jellemző, de ez nem is volna baj, ha nem éjszakai kalandokban hoznák össze a gyerekeiket egyesek, és így apa és anya együtt tudná nevelni őket.
2012. szept. 21. 03:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kérdésre általában azt válaszolják a nők hogy az önbizalom hiány a gond de ez hatalmas marhaság

Először is hogy legyen egy ronda srácnak önbizalma?(Főleg ha mások elvették tőle) Egyáltalán miért baj ha ezzel kapcsolatban nincsen önbizalma?Ez még nem jelenti azt hogy mással kapcsolatban nincsen önbizalma(például a munkájával kapcsolatban stb) és azt végképp nem jelenti hogy vele nem lenne boldog az illető.Tehát ez egy nagyon hülye kifogás,valójában nem az önbizalom hiány miatt utasítják el hanem a külseje miatt!

Az már megint más kérdés hogy nem jó pont a lányoknál ha egy fiú rinyál ismerkedés közben,de a f*szt sem érdekelné őket ha az illető jóképű

Most képzeljétek el mi lenne ha Brad Pitt-nek vagy akármelyik helyes pasinak önbizalom hiánya lenne a külsejével kapcsolatban?Magasról leszarnátok és járnátok az illetővel mert jól néz ki!

Tehát ne gyertek itt ezzel a hülyeséggel hogy ninccs önbizalmad stb könyörgöm már hogy lenne neki?

De nem csak a rondaság az egyedüli probléma.Ezek a srácok nem akármilyen nőt akarnak,ők is inkább a luxus kategóriákból választanának,az egyszerűbb lányokat meg észre sem veszik.Azért azt ne várjuk már el hogy egy bombanő összejöjjön egy vézna rondasággal,már elnézést ha valakit ezzel megbántottam

Még egy nagy problémát tudnék megemlíteni ez pedig a kitartás hiánya.Nem szabad feladni,tudom ez nem könnyű főleg azoknak akiknek gyenge a lelkük

Ebben az esetben azt tudom ajánlani hogy menjenek k*rvázni.De itt meg előjöhet az erkölcs kérdése...Hát akkor mást nem tudok ajánlani,vegyen magának egy videójáték konzolt(PS3,Xbox360 stb) és játszon,ne gondoljon a csajokra,terelje el a figyelmét,változtasson a felfogásán,verje ki minden nap,törődjön bele hogy ez van,sírja ki magát stb jobbat már nem tudok

El kell fogadni hogy egy ilyen mocskos világban élünk ahol a szeretet semmit sem számít.Mi érdekli az embereket?Hatalom,pénz,szex és ennek érdekében bármire képesek...de ez már megint egy másik téma

De az hogy itt siránkoznak nem fogja megoldani a problémájukat.Ha nem kapnak észhez még 40 évesen is itt fognak rinyálni

2012. szept. 21. 04:19
 13/22 anonim ***** válasza:

Egyébként a 10-es válaszolónak tökéletesen igaza van

Szerencsétlen srác feltesz ide egy kérdést,hátha nő tőle az önbizalma.Erre idejön a sok álszent s*ggnyaló kommentelő és tele írkálják a topikot mindenféle hazugsággal.Szegény srác elkezd örülni mint majom a farkának és amint feláll a gépe elől és kimegy a valóságba egyből kap egy hatalmas sallert és bizony rájön hogy a valóság nem úgy fest mint ahogyan leírták a válaszolók

2012. szept. 21. 04:24
 14/22 anonim ***** válasza:
26%

Borzasztó egyszerű az egész témakör,aki életre való az élhet,mindenki más aki vagy belsőre vagy külsőre hibás az keveset fog érni egész életében.

(Egy helyes,belső problémás 25 éves szűz remete)

2012. szept. 21. 05:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Azért férfiként már engem is bosszant ez a önmarcangolas...

Na erre mit léptek férfi társak? 22 éves 105 kilós zsírdisznó vagyok, alig van önbizalmam, szegény vagyok, kis farkam van és még is átlagos de szexi vékony barátnőm van már egy éve és szeret!

Megertelek titeket mert én is voltam nagyon elkeseredve, de sosem hittem azt hogy nincs kiút.

2012. szept. 21. 08:11
 16/22 anonim ***** válasza:

nem csak itt vannak, sok van máshol is, azért, mert sikertelenek, és sokan tényleg reménytelenek, de az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy manapság már nincsenek igazi nők sem.

én is azon a véleményen vagyok, hogy a lányok nagy része ezt sosem fogja megérteni, mert én sem hasonlítom össze a törött karomat egy szülési fájdalommal, mert nincs róla tapasztalatom.

"alattad pár kérdéssel írtam ki én is egy kérdést írt alá vmi fiú, olyasmit aminek az volt a lényege, hogy ő olyan mint egy szörny. megsajnáltam írtam neki privit erre visszair hogy hagyjam békén ne keressem elege van az összes lányból mind aljas meg stb. szóval szerintem pont ez van amit leírtál az elmebeteg reakció meg a sajnáltatás az megy de tenni nem tennének érte, hogy jobb legyen"

ezt úgy mondod, mintha ő tehetne az elmebeteg reakciókról. egy megerőszakolt kislánynak sem lehet azt mondani, hogy csá zoli vagyok, bízz bennem...

"ha te apa nélkül nőttél fel ebből a szempontból szerencsés vagy mert attól még lehetsz jó nő és kellhetsz a pasiknak. de ha egy fiú nő fel apa nélkül és az anyának arra kell h legyen valakije, az jobb, ha meg se születik. de a szerencsétlenek megszületnek, aztán kínlódnak fél életükben. de ezt, aki nincs benne, soha nem fogja megérteni. még férfi talán-talán megérti, aki előbb-utóbb túlteszi magát a kezdeti nehézségeken, de nő, akinek teljesen másjellegű nehézségei vannak, biztos h soha nem fogja ezt megérteni. még a jobbik eset ha nem érti meg és emellett nem röhög rajta h nézd már, milyen hülye szerencsétlen fiúk is vannak. "

abszolút egyetértek. és itt gonoszan hozzáfűzöm, hogy a megértés általában nem is a nők asztala, mivel hiányzik belőleük a kíváncsiság, és a mondandóik nagy része csak kóbor vágyaikat fejezik ki.

csak az a különbség, hogy egy nőnek semmit nem kell tennie, és 10 pasi terem körülötte, hogy kinyalja a hátsóját, ha még siránkozik is, akkor 50, míg egy férfinak az a társadalmi szerepe, hogy neki kell megoldania a saját problémáit és másokét is. ezért SEM fogja megérteni egy átlegnő, mi játszódik egy ilyen férfiban. már amennyiben férfinak lehet nevezni az ilyen fiúkat.

de hozhatnék hasonló párhuzamot a "jaj dagadt vagyok" stb kérdésekre is. el kell fogadni, hogy ez van, vannak akiken nem lehet segíteni, vagy csak nagyon nagy erőbefektetéssel, amire valljuk be lusták vagyunk, vagy nem eléggé érdekeltek.

"Azért, mert ez nem segítség, amit ti adtok.

Ez álszenteskedés, saját magatok fényezitek. "

ez sokszor sajnos igaz. nem csak itt, a való életben is, ez egy eléggé undorító női tulajdonság, hogy nem merik kimondani az igazat, mert félnek a közvéleménytől.

a többivel is nagyjából egyetértek, bár az nem igaz, hogy mind csak felsőkategóriás nőkkel járna. nagyon sok "csúnya lány" is ugyanolyan ostoba, bunkó, beképzelt, mert szóbaállnak vele, és ugyanúgy várja brad pittet, mint a véznajózsi pamela andersont.

"El kell fogadni hogy egy ilyen mocskos világban élünk ahol a szeretet semmit sem számít.Mi érdekli az embereket?Hatalom,pénz,szex és ennek érdekében bármire képesek...de ez már megint egy másik téma "

ezzel egyetértek, ez a legfőbb baj, mert értelmes emberek közt egészséges szépérzék mellett nem hajkurászna mindenki photoshoppolt ideákat meg ábrándokat.

"Borzasztó egyszerű az egész témakör,aki életre való az élhet,mindenki más aki vagy belsőre vagy külsőre hibás az keveset fog érni egész életében. "

lényegében ez is igaz

"Azért férfiként már engem is bosszant ez a önmarcangolas...

Na erre mit léptek férfi társak? 22 éves 105 kilós zsírdisznó vagyok, alig van önbizalmam, szegény vagyok, kis farkam van és még is átlagos de szexi vékony barátnőm van már egy éve és szeret!

Megertelek titeket mert én is voltam nagyon elkeseredve, de sosem hittem azt hogy nincs kiút."

100ból egy. zsírdisznóként egyébként is könnyebb, mint véznagilisztaként, a szegény meg a kis farok relatív (nem vagyok kíváncsi mekkora).

2012. szept. 21. 09:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz szólnék hozzá, aki írta, hogy az ilyenek is a legjobb nőkre várnak. Ennek szerintem nagyon egyszerű az oka. Az ilyen srácok fejében a feltűnően szép nő képe összefonódik egy olyan férfival, amilyenek ők is lenni akarnak. Azért akarnak ilyen nőt tudat alatt magyarán, mert akkor úgy éreznék, ők is "valakik".

Lehet mondani hogy ez felszínes hozzáállás, de ennek is megvan az oka. Ezeknek a fiúknak a nagyrésze szociálisan nem túl aktív, nem ismernek nagyon sok lányt (illetve csak felületesen), és csak az alapján tudnak képet alkotni róluk, amit a szemükkel látnak (ez meg csak a kinézet), meg hogy a filmekben is mindig a legjobb csaj a főnyeremény.

Egy normális szociális életet élő férfi megismer sok nőt, és egy idő után észreveszi, hogy sokszor nem azokhoz vonzódik legjobban, akik első ránézésre a legfeltűnőbbek. De akinek a számítógép meg pár haverja az egyetlen társasága, az nyilván ebből kimarad.

Eredmény: a sok itt panaszkodó szerencsétlen.

Én komolyan azt gondolom, hogy aki a legjobbat hozza ki magából (minden téren), és kitartóan próbálkozik, az 99%-ban meg kell hogy találja azt az embert, akivel boldoggá teszik egymást. És ő nem feltétlenül egy 10/10-es topmodell, de ez nem is fogja akkor már zavarni az illetőt.

Gondoljatok bele, gyönyörű lányok is járnak átlag pasikkal, és adoniszok is szürke egér csajszikkal. Pedig ők, kinézetük alapján, a legvonzóbbat is megkaphatnák. Akkor miért választanak vajon mégis kevésbé tökéletest? Vszínű, mert nem ez az egyetlen tényező határozza meg, hogy valakihez mennyire lehet vonzódni, mennyire lehet szeretni, nem?

2012. szept. 21. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:

En nem tudom, de akarmilyen ronda legyen valaki, ha nem malado, akkor legalabb egy d*gast meg kellene tudnia oldani.

Elnézést, de ezt a kérdést nem tudom értelmezni. Akármilyen ronda, de nem malado? Ez mi akar lenni?

2012. szept. 21. 12:29
 19/22 anonim ***** válasza:

"Ahhoz szólnék hozzá, aki írta, hogy az ilyenek is a legjobb nőkre várnak. Ennek szerintem nagyon egyszerű az oka. Az ilyen srácok fejében a feltűnően szép nő képe összefonódik egy olyan férfival, amilyenek ők is lenni akarnak. Azért akarnak ilyen nőt tudat alatt magyarán, mert akkor úgy éreznék, ők is "valakik".

Lehet mondani hogy ez felszínes hozzáállás, de ennek is megvan az oka. Ezeknek a fiúknak a nagyrésze szociálisan nem túl aktív, nem ismernek nagyon sok lányt (illetve csak felületesen), és csak az alapján tudnak képet alkotni róluk, amit a szemükkel látnak (ez meg csak a kinézet), meg hogy a filmekben is mindig a legjobb csaj a főnyeremény.

Egy normális szociális életet élő férfi megismer sok nőt, és egy idő után észreveszi, hogy sokszor nem azokhoz vonzódik legjobban, akik első ránézésre a legfeltűnőbbek. De akinek a számítógép meg pár haverja az egyetlen társasága, az nyilván ebből kimarad. "

ez nem így működik. most relatív mit értenénk többség alatt is, mert az egyértelmű, hogy ez mindre nem igaz, de ismerek kivételeket. olyan fiúkat, akik elkeseredettségükben zsírdisznóknál meg bányarémeknél próbálkoztak, és azok is bunkón elhajtották őket. olyat is, akik beszélgettek lányokkal is, mégsem volt sikeres párkapcsolat, kölcsönös vonzódás. olyat is, akinek több tartása volt a legtöbb lánynál, mégis félénk, nehezen barátkozó tipikus jókisfiú volt. olyat is aki küzdősport mellett is önbizalomhiányos volt, és aki mérnöki képzettség mellett is kevésnek érezte magát.

ez az állapot nem egy gondolat, hanem egy érzelem, ami eluralkodik az illetőn, mégpedig annak az érzése, hogy ő kevés, pedig szeretne tenni. ha kicsit mélyebbre nézünk az ilyen hasraütök elemzéseknél meg előítéleteknél, akkor meglátjuk az okokat.

2012. szept. 21. 14:56
 20/22 anonim ***** válasza:
17-el egyet értek.Ezek a srácok tévhitben élnek.Azt hiszik hogy szép csajokkal 100%-os garancia van egy tökéletes párkapcsolat kialakítására,közben meg ez pont fordítva van,tisztelet a kivételnek,de ahhoz hogy ehhez rájöjjenek tapasztaltabbnak kéne lenniük csajozás terén
2012. szept. 21. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!