Fiúk! Szerintetek? (kép)
ez nem ribisedés (elég alpári jelző ismeretlenekre) hanem egy bulifotó. Azon senki sem szép és okos. :DDD
Csak nem természetes a pózolásuk, mesterkélt. Nem értem, hogy egy nő miért nem tud rendesen megállni a kamera előtt, és mosolyogni csak. Minek kell "álarcokat" ölteni?
Most pontozzatok csak le nyugodtam, de szerintem előbb megismerni kéne őket kicsit jobban, aztán eldönteni, hogy ribik-e vagy sem. Egy buliba nyilván minden csaj kicsípi magát, de az még nem azt jelenti, hogy ribik is. Jó, az tény és való, hogy nem kéne így pózolgatniuk, de megint hangsúlyozom, hogy még ez sem azt jelenti, hogy ők biztosan "ribik" is.
Nekem sok olyan csaj ismerősöm van, akik nagyon dögösek, szépek, de közel sincsenek a "ribiséghez", úgyhogy nem csak a külső alapján kell ítélkezni szerintem.
Ami meg ezeknek a lányoknak a külsőjét illeti, csinosak és jó az alakjuk, már amennyi látszik belőlük rendesen.
ezek még fiatalok és rossz minőségű a kép is de!
jobbról balra haladva:
1. a legnagyobb rib***anc csak addig dugható míg nincs jobb.
2,3,4 türhető rib***anc kategória a pucsítós féjszbukra való marhajó idióta kép, ha normálisan néznének nem ilyen idióta hülyén akkor még lehetnének is aranyos normális lányok.
De ahogy itt a képen állnak meg csücsörítenek max a fa***szomnak kellenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!