Van itt olyan, aki feladta érdeklődés hiányában?
Úgy értem, már belefáradt és feladta hogy legyen valakije, mert nem igazán sikerül(t) neki sose az ismerkedés, annak ellenére, hogy ápolt, intelligens és normális?
Mi volt az utolsó csepp, amikor feladtátok? És hány évesen?
Mert én most nagyon ott vagyok, hogy nem akarok emiatt szenvedni, inkább valahogy megpróbálom elfogadni és nem keresem tovább, úgyse jön össze, eddig se sikerült. :(
23N
igen, a külsőmmel elégedett vagyok, de tudom, hogy nem tökéletes, de azok is inkább olyan dolgok, hogy azt egy idegen úgyse látja. Vékony vagyok, szerintem átlagos fejjel, és alacsony is vagyok. De én megbarátkoztam már az adottságaimmal, amiken nem tudok változtatni, ami pedig formálható az nyilván rajtam is múlik, h mit hozok ki belőle, magamból. De igen, összességében szeretem a testem, és azt az embert aki vagyok.
Nem értem, szoktak megnézni srácok, van aki mondani is szokta h jól nézek ki, amikor épp tetszik neki ahogy öltözöm, de ezek nem komolyak, mert egyikből se lett sose semmi.
Nem éri meg feladni. Azzal teljesen elvágja magát az ember a lehetőségektől. Az hogy eddig nem jött össze még nem jelenti azt, hogy ezután sem sikerülhet.
Ha feldobsz egy érmét 10-szer és mindig írást kapsz, attól még minden egyes pörgetésnél ugyan annyi esély van, hogy fejet kapj. A múltbéli sikertelenség nincs hatással a jövőre. A gondolataid az egyetlen tényező, amik akadályozhatnak téged.
Felejtsd el a negatív dolgokat, és adj több mosolyt! :)
Én most készülök feladni. Teljesen reménytelen. Tetszett több lány is, van akivel barátok lettünk (és azok vagyunk), van aki kikosarazott és van akivel nem jött össze semmi. És van egy nálam idősebb (pár évvel) nő, akiért oda és vissza vagyok, de semmi esélyem nem lenne, próbálkozni sem merek, a körülményeim miatt. Majd belepusztulok, de nem megy, nem tudok elé állni.
Azt hiszem most döntöttem úgy, hogy feladom. Aki nekem kellett volna, annak nem kellettem soha és akinek én kellenék, az meg nekem nem kéne soha. :\
Elegem van! >_<
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!