Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lesz minden szép lassan...

Miért lesz minden szép lassan fizetős?

Figyelt kérdés
Meg látogattam pár régebbi oldalt pl a teltlányok.hu t és azt vettem észre hogy jó pár dologhoz fizetni kell hogy használja az ember.Az a durva bármely társkereső vagy ismerkedős oldalra találok legtöbbje fizetős az ingyenes meg halott.Nem mintha a pénzért cserébe sikerrel is járna az ember.Ennyire pénzközpontú lett minden?

2014. máj. 7. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor mire?
2014. máj. 8. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
(Ezt azért kérdezem, mert szerintem ez így tök jó. Azzal motiválják az embereket, hogy ügyesen dolgozzanak, hogy aki ezt teszi, sok pénzt kap, amit azután elkölthet. Van ennél jobb ötleted?)
2014. máj. 8. 10:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez egy elég nagy hülyeség nem így kéne motiválni,mert pont így teszik az embereket pénzközpontúvá és pont így fordulnak el egymástól.A pénz lesz a legfontosabb aztán más már nem is,én is kezdek rádöbbenni hogy ha van pénzem és vásárlok már nem vagyok boldog mert amit meg veszek már nem tud olyan örömet nyújtani.Oké legyen a pénz de ne azzal manipuláljanak mindenkit,hogy akár gátlástalanul is áttapossanak más embereken.
2014. máj. 8. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor hogy kéne?
2014. máj. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!