Itt a gyakorikérdéseken miért nincs egy olyan 18-23 közötti helyes pasi se, akinek barátnője sincs? 18/L
Na idefigyelj kisfiam! Azt hiszed Te vagy itt a Schumaher? Elmondom neked a nagy igazságot. Azért nem találsz magadnak helyes pénzes és ráadásul hűséges barátot, mert csak egyetlen helyes csávó él a földön aki ezeknek a kritériumoknak megfelel. Mégpedig az nem más mint Smith ügynök a mátrixból kisapám. Szóval keresd meg és sz*pd le hátha morfeusz féltékeny lesz óóóóóóóóóóóóóóó. Üdv: Smith ügynök
u.i.: szeretem snidlinges kenőmájjal töltött pulykával csapkodni a combom miközben rád gondolok. na puszika ;)
Hogyne lenne,csak saját jól felfogott érdekében messzire elkerüli az ilyen felszínes hülye libákat.
17:18 - ott a pont. Zöld pacsit kaptál!
nekem is jöhet kép! hol laksz amúgy?
21f
Vhogy sejtettem h nem kicsit van elszállva magától...
Nemhiába mondják, hogy a stílus maga az ember.
Miattatok nem lesz kevesebb drágàim...amùgy meg akkor pofázz valamelyik utolsòk közötti kommentelő,ha te pasiban/csajban jobban nézel ki nálam!Addig meg csak savanyù a szőlő!;)
Na puszi! :* :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!